Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNİA GS Uzun Far Asistanı nasıl aktif edilir

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• INSIGNİA GS Uzun Far Asistanı nasıl aktif edilir

Merhaba, yeni excelence paket insignia gs aldık fakat bu led matrix var 60km üstü ve ışıksız bir ortam sağlandığı taktirde nasıl aktif ediliyor far düğmelerinin orda veya sinyal kolunda herhangi birşey göremedim, aktif olduğunda gösterge panelinde de A diye yazıyormuş sanırım ama bulamadım, teşekkürler

Merhab astra j cosmo kullandım belki aynıdır diye yazıyorum.sellektör kolunu ileri itin yani uzunları açıp kapatın kendi devreye girmesi gerekiyor.

Yorum

40 km ustu 2 sefer ileriye itmeniz gerekiyor.

Yorum

Eğer aracınız grandsport ise sinyal kolunun üstünde size bakacak şekilde uzun far asistanını aktif etme tuşu var bu grandsportta böyle önceki kasalarda selektör kolunu iki kez hızlıca ileri itmeniz gerekmekte,Gs de öyle değil üzerinde aktif etme tuşu var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Horizon star View Post
          Eğer aracınız grandsport ise sinyal kolunun üstünde size bakacak şekilde uzun far asistanını aktif etme tuşu var bu grandsportta böyle önceki kasalarda selektör kolunu iki kez hızlıca ileri itmeniz gerekmekte,Gs de öyle değil üzerinde aktif etme tuşu var.
          +1
          Sinyal kolu üzerinde A harfli bir tuş var, akşam farlar auto modda yanıkken tuşun üzerine basınca aktif oluyor.
          Bununla ilgili olumsuz bir durum var, uzunlarında led olması nedeniyle insanda çok hızlı selektör yapma isteği oluşturuyor çatçat şeklindeihihi
          bu durumda hızlı selektör yapınca uzun far asistanı devredışı kalıyor malesef.
          ya yavaş selektör yapmak lazım ya da selektörden sonra tekrar butona basmak lazım
          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
          X