Merhaba arkadaslar arcım 2009 insignia cosmo afl farlar servis gerekli yazıyor ve uzunlar yanmıyor aracı tamirci bir arkadasa bıraktım sol far arıza cıkıyor usta sol fardan şüpeleniyorum dedi denemek için far arıyor bu konuda bana yardımcı olurmusunuz yasadıgım şehir bursa başına gelen yada farı denemek için aynı aracı olan birisi yardımcı olabilirmi şimdiden cok teşekkür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Afl far sorun acil yardım lütfen
Collapse
X
-
Merhaba arkadaşlar kimse yardımcı olmadı biz olalım afl far sorunu cözüldü yani farlarınız uzuna gecmiyor Afl farlar servis gerekiyor yazısı cıkıyorsa farın içinde ki uzun kısa motoru zarıza yapmış oluyor dehişince sorun cözülüyor resmi asagıdaYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 2 photos.
- Beğenmeler 1
-
Orjinal yazı sahibi: Cuneyt0316 View PostMerhaba arkadaşlar kimse yardımcı olmadı biz olalım afl far sorunu cözüldü yani farlarınız uzuna gecmiyor Afl farlar servis gerekiyor yazısı cıkıyorsa farın içinde ki uzun kısa motoru zarıza yapmış oluyor dehişince sorun cözülüyor resmi asagıdaInsignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof
Yorum
-
AFL sorunu bende de var şu an araştırma içindeyim. Bendeki sorun arabayı kumandadan açtığımda farlar sağa sola yukarı aşağı hareket ediyor çalıştırıp hareket ediyorum uzun kısa yapıyor 5-10 dk veya keskin sağa sola dönüşlerde AFL hatası veriyor uzun farları yapmıyorum. Otomatik far kontrolünü devre dişi bıraktığımda kısaları kumanda kısmından manuel açtığımda arıza gelmiyor.(afl de çalışmıyor tabiki). Şu ana kadar yaptığım araştırmada farın alt kısmındaki kontrol ünitesi arızalı ( far beyni diyorlar) gibi bir sonuca ulaştım ama emin değilim. Araştırmaya devam ediyorum. daha fazla bilgisi olan olursa yardımlarını bekliyorum.
Yorum
Yorum