Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia arıza 2012

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia arıza 2012

Öncelikle merhaba araç 2012 2.0 dizel otomatik opel insignia araçla yolda giderken "ARACINIZI EN KISA ZAMANDA SERVİSE GÖTÜRÜN "Arızası veriyor ve gazı kesiyor. Gazı köklesen bile hızlanmıyor hız düşüyor. Kontağı kapatıp açınca düzeliyor bir süre sonra tekrar oluyor bilgisi olanlar varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bunun pek çok sebebi olabilir, turbo arızası gibi görünüyor , sizin yapacağınız bir şey yok, hızlıca bir servise götürün aracı.

Yorum

Aracı birçok yere götürdüm fakat sorun çözülemedi bilgisayara bağladılar MOTOR YETESİZ SIKIŞTIRMASI arzası çıktı

Yorum

Araçta yazılım varmi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hayır araçta herhangi bir yazılım vs yok tok araç

Yorum

Hocam 2011 2.0 CDTI aracımda Antalya'dan dönüşte benim aracımda da 2 kez ani gaza yüklenme sonucunda aynı sorun oldu. Aylardır tekrar etmedi. Gaza aniden yüklenmedikçe ve araç çok fazla yük altında değilse (yokuş vs) sorun olmuyor. Ben pek üzerine düşmedim zira kolay bir çözüm bulunabileceğini sanmıyorum. Muhtemelen turbo'da falan bir sorun yok çünkü kontağı kapatıp açınca uyarı kayboluyor ve araç sorunsuz (güç kaybı vs olmadan) bir şekilde yoluna devam ediyor.

Yorum

Öyle ama hocam bende sık sık 5_10 dk da bir oluyor.Sollamada felanda yapıyo sıkıntı oluyor uzun yolda çok yapıyor insanı delirtiyor

Yorum

DPF tıkanmış olabilir. Eğer dpf sensörü bozulmuşsa, dpf rejenerasyon işlemini yapmamış bu da dpf in tıkanmasına neden olmuş olabilir ve dolayısı ile de araç limp mode da geçiyordur.
                2011 Sport Tourer 2.0 CDTI Cosmo

Yorum

İşleniyor...
                X