Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Can sıkıcı pürüzler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Can sıkıcı pürüzler

Öncelikle Selamun Aleyküm cümleten
    Bildiğiniz üzre yeni araç aldım ve bayadır uğraşıyoruz, Her ne kadar kendim Türkiyede olmasamda biraderim sağolsun baya uğraşıyor
    çok şükür uğraşım mekanik yada kronik bişey olmadı
    Pasta polisaj, bakımıydı ufak tefek dokunuşlardı vs vs
    ama birşeyde var ki arıyoruz bulamıyoruz, bilmiyorum yani ben mi küçük şeylere takılıyorum yoksa genel olarak mı bu durum böyle anlamış değilim, neyse konuyu uzatmadan
    öncelikle kapının kilit pini’nin etrafında bi çerçeve var benim aracın sol ön kapısındaki düşmüş yok Adana’da bulamadık bir kaç şehir dışı parçacıyla görüştük ordada bulamadık, ikincisi vites topuzu orjinal bulamadık yan sanayi güzel bişeyde yok.. Bu konuda tanıdığı olan bizi yönlendirebileceğiniz kimseler varmıdır acaba.. Şimdiden teşekkürler

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Yorum

Bu ufak tefeği temin etmek imkansızlık derecesinde zor. Volverin ayamalı arkadaşımız ,
      bir zaman makam perdelerinin klipsini çok aramış ama bulamamıştı, sonra ne oldu bilmiyorum.

Yorum

Şaman bey valla helal iyi hatırlamışsınız tebrikler
        Hakan kardeşim, ben o parçayı önceki 2012 1.4t insignia aracımda 2.el aldığımda yoktu, özel servisle sipariş geçerek getirmiştim. 15 güne gelmişti. Kaç para verdiğimi hatırlamıyorum ama 50 lira mıydı neydi, küçücük parça..
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
          Şaman bey valla helal iyi hatırlamışsınız tebrikler
          Hafızam iyidirihihi

Yorum

Abiler inanın aramadık çıkmacı bırakmadık yok yinede yok.. neyseki bi yerden sipariş verdik, gelecek hafta inşallah elimizde olur.. kaldı vtes topuzu..
            işin aslı turn pushta düşünüyorum ama kablolu şekilde nerden temin edebiliriz bilmiyorum, bi aralar odak yapıyodu şuanda yapıyolar mı acaba?

Yorum

Hakan Adanadamisin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Baküdeyim abi.. bayrama inşallah Adana’da olacam

Yorum

İşleniyor...
                X