Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sol yan ayna katlanmama problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sol yan ayna katlanmama problemi

Merhaba tekrar arkadaşlar aracımdan çok memnunum yalnızca sol sürücü tarafındanki yan ayna kapatmak istediğim zaman kumanda ile ya da içerden buton ile tutukluk yapıyor ve daha katlanmaya başlamadan çok az katlanıp öylece kalıyor.motoru çok zayıf sanki sesi de zatıf motorun ya da yeteri kadar güç mü gitmiyor anlamadım.serviste hava sıkıp yağladılar ama değişen pek bir şey olmadı.yeni yan ayna motoru sordum takımı 4.000 TL’ye yakın geliyormuş serviste o da bir süre sonra aynı olur dedi servisteki arkadaş.Kronik sorunlarından biri sanırım bizim modellerin.Konuyu internette de araştırıp çözüm bulmaya çalışıyorum.

Merhaba , bizde yağlayarak çözdük problemi ama sizdeki tam kapanmıyorsa bu motorları tamir eden yerler var.http://www.aynatamiri.com/ bu siteye bi gözatın. Çıkamda alabilirsiniz.

Yorum

Ayna sorunu olmazsa olmaz galiba bizimde sağ taraf arada takılıyor wd40 sıkınca 2 gün düzgün kapanıyor 3.gün aynı oluyor sıvı gres deneyeceğim yakında.

Yorum

Aynayı açılır tarafa yani geriye doğru yavaşça itin. Alttaki açıklıktan sıvı gres sıkın. Takılma derdi bitsin.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
          Aynayı açılır tarafa yani geriye doğru yavaşça itin. Alttaki açıklıktan sıvı gres sıkın. Takılma derdi bitsin.
          Bu işe yaradı , sorunsuz ve sessiz kapanıp açılıyo şimdi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serdarmete View Post

Bu işe yaradı , sorunsuz ve sessiz kapanıp açılıyo şimdi.
            İşe yaradığına sevindim.
            @Murat
            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
            X