Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vites topuzunda soyulma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Vites topuzunda soyulma

Merhaba herkese.aracım 2016 model sport otomatik.bugün vites topuzunun üst kısmındaki siyah yerde ufak bir çatlama oldu ve soyulmaya başladı.yakın zamanda değiştiren oldu mu ve fiyatı nedir? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Benim ki garantiden değişti...Bi sorun isterseniz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post
      Benim ki garantiden değişti...Bi sorun isterseniz...
      Aracımın garantisi doldu 3 sene diye hatırlıyorum 2016 model olduğu için.sizin aracınız kaç model?
      [center]
      1.6cdti sport 
      GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57 View Post

Aracımın garantisi doldu 3 sene diye hatırlıyorum 2016 model olduğu için.sizin aracınız kaç model?
        Benim 5 yıla uzatılmış garanti vardı..Ondan dolayı karşılandı...Araç 2015 model....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57 View Post
          Merhaba herkese.aracım 2016 model sport otomatik.bugün vites topuzunun üst kısmındaki siyah yerde ufak bir çatlama oldu ve soyulmaya başladı.yakın zamanda değiştiren oldu mu ve fiyatı nedir? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
          Deniz bey. Ben geçen yıl değiştirmiştim. Zaten bu durum bizim araçlarda hatta tüm opellerde kronik bir sorun. Er yada geç oluyor muhakkak.
          Garanti olmadığı ve servis tüm körük mekanizması vs ile değiştirdiği için 750 civarı bir fiyat vermişlerdi o da indirimli falan diye. Ben de dışarıdan sadece vites topuzunu temin edip takmıştım 3 dakikada. 50 TL civarı bir fiyatı vardı. Siz de öyle yapın hiç uğraşmayın. Kenarları krom baya kaliteli bi şeydi.
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen View Post

Deniz bey. Ben geçen yıl değiştirmiştim. Zaten bu durum bizim araçlarda hatta tüm opellerde kronik bir sorun. Er yada geç oluyor muhakkak.
            Garanti olmadığı ve servis tüm körük mekanizması vs ile değiştirdiği için 750 civarı bir fiyat vermişlerdi o da indirimli falan diye. Ben de dışarıdan sadece vites topuzunu temin edip takmıştım 3 dakikada. 50 TL civarı bir fiyatı vardı. Siz de öyle yapın hiç uğraşmayın. Kenarları krom baya kaliteli bi şeydi.
            Evet ben de araştırdım dışarda halledeceğim basit birşey için servise gitmeyeceğim
            [center]
            1.6cdti sport 
            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Şöyle bir şeyle de halledebilirsiniz, şık bir görüntü kazanır.

Yorum

İşleniyor...
              X