Merhaba herkese.aracım 2016 model sport otomatik.bugün vites topuzunun üst kısmındaki siyah yerde ufak bir çatlama oldu ve soyulmaya başladı.yakın zamanda değiştiren oldu mu ve fiyatı nedir? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Vites topuzunda soyulma
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: deniz57 View PostMerhaba herkese.aracım 2016 model sport otomatik.bugün vites topuzunun üst kısmındaki siyah yerde ufak bir çatlama oldu ve soyulmaya başladı.yakın zamanda değiştiren oldu mu ve fiyatı nedir? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Garanti olmadığı ve servis tüm körük mekanizması vs ile değiştirdiği için 750 civarı bir fiyat vermişlerdi o da indirimli falan diye. Ben de dışarıdan sadece vites topuzunu temin edip takmıştım 3 dakikada. 50 TL civarı bir fiyatı vardı. Siz de öyle yapın hiç uğraşmayın. Kenarları krom baya kaliteli bi şeydi.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmen View Post
Deniz bey. Ben geçen yıl değiştirmiştim. Zaten bu durum bizim araçlarda hatta tüm opellerde kronik bir sorun. Er yada geç oluyor muhakkak.
Garanti olmadığı ve servis tüm körük mekanizması vs ile değiştirdiği için 750 civarı bir fiyat vermişlerdi o da indirimli falan diye. Ben de dışarıdan sadece vites topuzunu temin edip takmıştım 3 dakikada. 50 TL civarı bir fiyatı vardı. Siz de öyle yapın hiç uğraşmayın. Kenarları krom baya kaliteli bi şeydi.[center]
1.6cdti sport
GREY HURRICANE [center]
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum