Yazmıştım yukarda gitmediğim yetkili servis kalmadı İstanbul içerisinde, normal şanzıman sesi hepsinde var dediler.Bu bir ikinciside klima açıkken gaza dokunduğunuzda çok hafif bir uğultu yapıyor özellikle araba yüke bindiği zaman bu ses normalden biraz fazla bu ve şanzıman uğultu sesi hepsinde mevcut kronik demicem kullanılan malzemeyle alakalı arıza değil aslında böyle sistem.Tekerle alakalı değil teker değiştirdim continental premuim contact 6 var öncesinde de potenzalar vardı fsbrika çıkışı.Yaz lastiği eğer lastik olsa belirli süratten sonra ses kesmez aksine artar yuvarlanma direncinden dolayı.Bu şanzıman sesine benzer 2012 c180 araç kullandığım dönemde tsm böyle değil ama buna benzer ses vardı onda da gazı bıraktığında uğultuya başlıyordu.Özetle kabullenmek lazım boşa uğraşırsın çok kurcalarlar aracı ama daha önce dediğim gibi bulabilirseniz çözümü ona açığım usta vss direk bilgi alırım sizden..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
40 - 50 hızlarda gelen uğultu
Collapse
X
-
5 yıldır 49 bin km dir kullanıyorum aracı daha yağ su dışında arıza yaşayıp servise gitmedim.Yani ciddi bir durum olsa sorun olurdu.Çok takılmayın bence.Güzel düzenli bakım olsun bu arabalarda ciddi sorun olmaz bakımlarına dikkat edin.Turbo motor kullanma talimatlarına uyun üzmeyin onu kısacası sizi yolda bırakmaz hiç bir şekilde taş gibi arabadır.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum