Sizdede aynı sorunmu var...Net olarak yazayım ozaman , vites geçişleri önceden sanki bi tık geriden geliyodu , şimdi daha seri oldu bu bana sertlikmiş gibi geldi , düşük devirde geçişleri daha hissedilir oldu ama tatlı tatlı hissediliyor ,1-2 az 3 yok denecek kadar az , tabi yol koşullarıda önemli , düzlükte diyelim.deviri yüksek gidersem çok daha az... birde 5-4 yada 4-3 düşürmeleri sert frenlerde daha çok hissediyorum...önce bi garipsedim ama şimdi alıştım. bu yazılmın üstüne Bin kmden fazla yol yaptım şehir içi şehir dışı karışık şu an bir sorun yaşamıyorum. Servisde bunu anlattı aslında bi arıza çıkıyor onu gidermek için yapılmış diye.. Benim tek sorunum R de idi .. oda geçti.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
R deki kasılma ve Lak sesi
Collapse
X
-
Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ediyorum serdarmete@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serdarmete View PostRica ederim.siz Tarbzonda' sınz , bize yakın olsaydınız anahtarı verirdim bakardınız son haline daha iyi fikir olurdu...
Trabzon vardallar yetkili servisten yazılım güncelleme için randevu aldım cuma sabahına verdiler. Yalnız araç geri çağırma olmadığı için yazılımdan minimum 350 ₺ ücret alacaklarını da belirttiler.@Murat
Yorum
-
Sabah aracı yetkili servise götürdüm. Plakadan bakıldı ve yeni bir güncelleme olmadığı görüldü. Bunun haricinde isteğe bağlı yazılımın hem ücrete tabi olması hem de beklenmeyen sonuçlar çıkarma ihtimali olabileceğini belirttiler. Bu sebeple yazılım güncelleme istediğinde bulunmadım.
Sizin araçta plakadan bakılarak mı güncelleme yaptılar?@Murat
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostSabah aracı yetkili servise götürdüm. Plakadan bakıldı ve yeni bir güncelleme olmadığı görüldü. Bunun haricinde isteğe bağlı yazılımın hem ücrete tabi olması hem de beklenmeyen sonuçlar çıkarma ihtimali olabileceğini belirttiler. Bu sebeple yazılım güncelleme istediğinde bulunmadım.
Sizin araçta plakadan bakılarak mı güncelleme yaptılar?
Yorum
Yorum