Selamlar arkadaşlar , 2013 1.6t vites geçişlerim harika , en ufak bir şikayetim yok ama ısınınca araç R ye taktığımda Lak sesiyle kasılma kafamı kurcalıyor , aracım sıfırdan beri yetkili servis bakımlı , 60 K da şanzıman yağı değişmiş , şimdi 100 k ya geldim , 120 de değişmesi gerekiyormuş , sizce daha önce değiştirtmelimiyim .. Sizdede bu hareket oluyormu. Normalmidir , bilgilnize ihtiyacım var.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
R deki kasılma ve Lak sesi
Collapse
X
-
Benzer bir ses 2.0 CDTİ 130 HP lık aracımda var. D-R yaptığım esnalarda, bazende kavşak, ışık gibi noktalar yaklaşırken lak sesi yapıyor. Ben motor takozlarından geldiğinden şüpheleniyorum. Yakında disk-balata değişimi yaptıracağım o sırada bununda kontrolunu liftte yapacağım.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Yetkili serviste şanzıman için yazılım güncellmesi yaptılar , bu güncellmeden sonra o boşluk ve lak diye oturma sesi sorunu çözüldü.. Ama sanki vites geçişlerim daha bi sertmi desem hızlı mı desem bilemiyorum bi değişik oldu .. Genel olarak bir soru kalmadı ... Aynı sorunu yaşayan olursa yazılımlada bir sonuç alınabiliyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serdarmete View PostYetkili serviste şanzıman için yazılım güncellmesi yaptılar , bu güncellmeden sonra o boşluk ve lak diye oturma sesi sorunu çözüldü.. Ama sanki vites geçişlerim daha bi sertmi desem hızlı mı desem bilemiyorum bi değişik oldu .. Genel olarak bir soru kalmadı ... Aynı sorunu yaşayan olursa yazılımlada bir sonuç alınabiliyor.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
Ne kadar ücret aldılar? Sanki memnun olmadınız yazınızdan yanlış mı anladım?
Yorum
-
Sert olmuşsa geçişte sarsıntı olur araçta. Seri olmuşsa bu sarsıntı nerdeyse hissedilmez. Eskiye kıyasla sarsıntı mı var yoksa daha mı erken vites geçişi var. Yani devirli mi vites geçiyor şimdi? Biraz daha ayrıntı verebilirseniz güzel olacak. Ben de duruma göre bunun için servisle görüşebilirim.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum