Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dokunmatik arizasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Dokunmatik arizasi

Merhaba;
    2016. Cosmo donanim aracimdaki
    orjinal multimedya sisteminin dokunmatigi arac sogukken calismiyor, kendi ne zaman isterse calisiyor bazen kendi kendine radyo
    degistiriyor ve en onemlisi telefonumu usb cikisindan bagladigimda en cok ihtiyacim olan CARPLAY uygulamasini aciyor ancak tam navigasyonun uzerinde yoluma giderken pat diye baglanti kopuyor. Takip cikardigim zaman tekrar geliyor ancak ya 2 dakika icinde ya da 30 dk sonra yine baglanti kopuyor.
    beni bu sorun illallah ettirdi cunku yabanci oldugum istanbul sehrinde yollar cok karisik ve yolumu bulmakta cok zorlaniyorum. Bunun tamirinu yapabilecek elektronikci bi arkadas ta bulamadim. Tek yol yetkili servis mi? Halkalida oturuyorum ancak ikitelli sanayide bu sistemden anlayan usta bulamadim. Yardimlarinizi bekliyorum.

Geçmiş olsun, ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Sanki bir yerlerde bir temassızlık var gibi. Soğukken çalışmayan ama ısınınca çalışan sistem ısındıkça genleşip temas eden iletkenlerle alakalı olabilir. Kablo bağlantısının da düzensiz periyotlarla kopması usb düzeneğinde bir temassızlığa işaret olabilir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Enteresan bir sorun bir yerde soğuk lehim olabilir ekipman taktiginiz componentleri bir kontrol edin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Mantikli cevaplar geldi, dusunmedigin detaylardi tesekkur ederim. Bayramdan sonra bi elektronikci bulayim en iyisi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ccengooo View Post
          Merhaba;
          2016. Cosmo donanim aracimdaki
          orjinal multimedya sisteminin dokunmatigi arac sogukken calismiyor, kendi ne zaman isterse calisiyor bazen kendi kendine radyo
          degistiriyor ve en onemlisi telefonumu usb cikisindan bagladigimda en cok ihtiyacim olan CARPLAY uygulamasini aciyor ancak tam navigasyonun uzerinde yoluma giderken pat diye baglanti kopuyor. Takip cikardigim zaman tekrar geliyor ancak ya 2 dakika icinde ya da 30 dk sonra yine baglanti kopuyor.
          beni bu sorun illallah ettirdi cunku yabanci oldugum istanbul sehrinde yollar cok karisik ve yolumu bulmakta cok zorlaniyorum. Bunun tamirinu yapabilecek elektronikci bi arkadas ta bulamadim. Tek yol yetkili servis mi? Halkalida oturuyorum ancak ikitelli sanayide bu sistemden anlayan usta bulamadim. Yardimlarinizi bekliyorum.
          Ankara'da -14 ve +35 arasındaki sıcaklıklarda kullandım. Ancak soğuk havada (normal olarak) ağır çalışma, ve yavaş geçişler haricinde bir sorun yaşamadım. Elektrikçi işinizi muhakkak çözecektir. Nadir de olsa bazen carplay takılıyken, zaman zaman saçmalamalarda yapabiliyor.

Yorum

İşleniyor...
          X