Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hırsızlık Alarm Sisteminin LED Işığı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hırsızlık Alarm Sisteminin LED Işığı

Arkadaşlar Merhaba,

Aranıza yeni katıldım, öncelikle herkesin bu vesile ile gelecek bayramınızı da kutlarım.

2015 Model Edition Elegance model aracımda camın hemen altında yer alan ve kitapçıkta da yazdığı üzere hırsızlık alarm sisteminin led ışığı kapı kilitlerini kitlediğimde yanıyordu.

Fakat dün akşam aracımdan çıktıktan sonra kilit tuşuna bastım kapılar gayet normal şekilde kitlendi fakat led ışık hiçbir tepki göstermedi ve yanmıyor şuan.

Birkaç araştırma neticesinde 2 kez basılması gerektiği, kutup başlarının sökülmesi gerektiği hususunda bilgi aldım. Önerilen uygulamaları denedim fakat herhangi bir olumlu sonuçla karşılaşmadım.

Edition elegance modelinde hırsızlık alarm sisteminin olmadığını belirtecek arkadaşlarım olacaktır. Her zaman kilidin kapanması ile birlikte ışık yanıp sönüyordu sürekli şekilde, artık yanmaması tuhaf geldi bana.

Konu ile ilgili bilgisi olan var ise desteğinizi rica ederim.

Hoşgeldiniz

Keyifli paylaşımlar

Sizinde gelecek bayramınız kutlu ve mübarek olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

‘Edition elegance modelinde hırsızlık alarm sisteminin olmadığını belirtecek arkadaşlarım olacaktır’.Öncelikli fikir bu olacaktır sadece üst paketlerde cosmo,elite vss var biliyorum tatchman alarm sistemi şu şekilde anlaya bilirsiniz orta ayna önünde ışık açma butonlarının ortasında alarmı devre dışı bırakma sistemi butonu mevcut eğer bu mevcut değilse araçta sistem yoktur zaten.Anahtar kısmına gelirsek hemen hemen bütün opeller ikinci bir kilit sistemi mevcut corsa da dahil genelinde var yani tek tuş kapamaya ikinci sefer bastığınızda 4lüler uzun yanar ikinci elektronik olarak ikinci bir güvenlik kilidi mevcuttur.Fabrika çıkış alarm sistemi olması için dediğim gibi devre dışı bırakma butonu olması lazım sebebi;arabalı vapur,yada çekiciyle taşınması esnasında alarmı devre dışı bırakmak.Yoksa buton alarm yoktur sonradan takılma vss vardır.Led in olması çözüm değil.

Yorum

Camın hemen önündeki lamba immobilizer ile ilgili. Alarmın düğmesi ve lambası tavandadır.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
        X