Aracım Henüz 8000 km de fakat silecekler hicte iyi silmiyor.. Hep iz bırakıyor.. Volvo daki silecegi 65.000 km sorunsuz kullandım . Fakat bu sileceğin bu kadar cabuk eskimesi canımı sıktı.. Varmı boyle bırseyle karsılasan??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Silecek Sıkıntısı :(
Collapse
X
-
Ynt: Silecek Sıkıntısı
acaba aracın camı buzluykenmi calıştırdınız silecekleriHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Silecekte bende orjinalleri 2.5 yıl kullandım çok fazlada sorunum yoktu sileceklerde havas koşulları kullanım şekliniz çok önemlidir kimileri her kış silecek değişitrir kimileri 2-3 kışta bir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Ben ayda bir ( bazen iki haftada bir) kille camları siliyorum 16 ay oldu çizik bile yok sileceklerde.Dikkat etmek lazım.Ayrıcana kil camdaki yağ tabakasınıda aldığı için net görüş sağlıyor.Sildikten sonraki kısa fuluğluk olmuyor.
Yorum
-
Valla silecekle çok sıkıntım yok sanki ama geçen hafta kar varken, karlı buzlu camı sileyim derken tam görüş hizamda bölgede tam 10 cm lik bir çizik oluşturdum. Gayette belli yani, kalıcı bir çizik.Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance - 2012
VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013
Yorum
-
Benim araç 3000km de ama benim de dikkatimi çekti sileceklerin kalitesizliği, fazla gürültü yapıyorlar ve iyi temizlemiyorlar, şu cehennemi kışı bir geçireyim seneye banana takmayı düşünüyorum.1.4T Su Mavisi + Sunroof Paketi + Landirenzo Omega Kit LPG
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxracaba aracın camı buzluykenmi calıştırdınız silecekleri
Orjinal yazı sahibi: FacomXSilecekte bende orjinalleri 2.5 yıl kullandım çok fazlada sorunum yoktu sileceklerde havas koşulları kullanım şekliniz çok önemlidir kimileri her kış silecek değişitrir kimileri 2-3 kışta bir
Ama Silecekler gercekten cok kalitesiz bir malzemede..2012 İnsignia 2.0CDTİ Edition + Still Paket
Yorum
-
bizim araçların herhangi bir silecek modeli varmı arkadaşlar. Malum boyna kar var 15 gun babamdaydı araba buzlu karlı demeden calıstırmıs gıtmıs sılecekler. Konyadakı servıs de elımızde yok dedı.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: iatrosbizim araçların herhangi bir silecek modeli varmı arkadaşlar. Malum boyna kar var 15 gun babamdaydı araba buzlu karlı demeden calıstırmıs gıtmıs sılecekler. Konyadakı servıs de elımızde yok dedı.
sana yine bi istanbul yolu gözüktü2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum