Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia gs 2018 19 km de iken gelen garip ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia gs 2018 19 km de iken gelen garip ses

Herkese merhaba. Forumdaki tecrubeli arkadaslar sayesinde bir çok kişinin sorununa çözüm bulundu. İnşallah benim sorunumada bulurız.
    Araç düşük devirde seyir halindeyken ayağımı gazdan çekriğimde 19-23 km atasındayken tuhaf bir hırıltı geliyor. Anlam veremedim. Çözemedim. Araç 13000 km de. Sesi yükledim linki de paylaşıyorum.

​​​​​

Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Yorum

Turbo selenoid valfi olabilir.

Yorum

Teşekkür ederim yorumunuz için. Bide sesi en belirgin araba rampa aşağı olduğunda ayağım hiç bir şekilde gazda olmadığında alıyorum. Diğer durumlarda gelmiyor.

Yorum

Gazdan çekince geldiği için selenoid diye düşünüyorum. Kaputu açınca ön tarafa doğru yumruktan biraz daha küçük bir parça. Google görsellerden parçayı bulabilirsiniz. Aracı stop ettikten sonra üzerine hafifce vurunca kaçırmaya başlıyorsa yada vurma sesi gibi ses yapıyorsa arızalı olduğu anlaşılır.

Yorum

Denedim. Ses gelmedi maalesef.

Yorum

Şanzumandan korkuyorum. Ordan olma ihtimali varmı

Yorum

Uğur bey, sizin tarif ettiğiniz şekilde tekrar kontrol ederken farkettim. Klima hortumuna vurdugumda o sesi aldım. Çarpmaöasını sağladım. Suan sesi almıyorum.
                Yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Sayenizde buldum sorunu.

Yorum

İşleniyor...
                X