Orjinal yazı sahibi: AhmetGz
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.6 Turbo 180hp Performans Kaybı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil View PostMerhabalar,
İlginçtir ki ben başka bir bilgisayardan daha denedim linkler çalışıyor.
Arama motoruna "insignia A16LET turbo selenoid valfi" yazarak arama yaptığınızda çıkıyor.
Yine bulamazsanız yardımcı olurum.
Kolay gelsin...
Ankara da opel yedek parçaları satan bir yer ile görüştüm. Dediğiniz gibi uygun fiyatlı.
Ön ve Arka tarafı da değiştirtecem. Araçta 100,000 genel bakımında tek değiştirmediğim bu 2 parça kalmıştı. Onları da değiştirip, uzun süreli aracımı kullanmayı düşünüyorum.
Baskı balata/Volant/Buji/MAP Sensörü/Oksijen Sensörü/Radyatör Su Haznesi/Filtreler en son bakımda yapıldı.
Turboya önem verdiğimden, konunuza istinaden bunları değiştirmekte fayda olacaktır.
Uzun sürecek bir değişim değildir sanırım?
Teşekkürler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil View PostMerhabalar,
İlginçtir ki ben başka bir bilgisayardan daha denedim linkler çalışıyor.
Arama motoruna "insignia A16LET turbo selenoid valfi" yazarak arama yaptığınızda çıkıyor.
Yine bulamazsanız yardımcı olurum.
Kolay gelsin...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AhmetGz View Post
Yiğit üstadım, servis ile görüştüm. Bu parçaları almayın, şasi numaraniza göre değişiklik gösterebilir dediler. Siz bu duruma ne diyorsunuz?Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
+DVD 800 Navi
+19" Jant
+Prins Vsı 1.0
Yorum
-
Merhaba umarim sorununuz çozulmusdur. Ben 1.4 t Lpgli aracimda sizin sikayetlerinize benzer sorunlar yasiyordum ekstra olarak birde aracim rolantide yogun titreme ve devir saatinde oynama yapiyordu. Hizlanma konusunda ilk aklima baski balata geldi ama durumunun cok iyi oldugunu gordum. İkitelli sanayide Nisa oto Hüseyin abiye bugun ugrayip durumu anlattim ve maf sensörum ile boğaz kelebegini temizledi arkadaslar o bogaz kelebegi bildiginiz zift gibi bir hal almisdi. Temizleme sonrasi adaptasyon islemlerini yapti ve bir deneme yaptim. Ben 1 parcanin temizlenmesi ile aracimdaki tum sikayetlerin gidecegini tahmin etmezdim. Yogun yokuslu bolgede oturuyorum ve inanin 1. Vites ile zor ciktigim kalkislarda ter doktugum yerleri 3. Vites istegi ile cikiyorum. İnanin aracimi aldim alali ilk defa gaza basinca beni koltuga cektigini hissettim. İlk defa 1.4 kullandigimdan dolayi arac performansi budur heralde derken tum sorun kirli bir parcaymis. Umarim birni isine yarar.
Yorum
-
Hocam bahsettiğiniz sorun bende de var. Hatta bazen 1. ve 2. vitesde yavasça hızlanırken araba kesilerek hızlanıyor. Yani bir ileri bir geri yapıyor anlık. Bazen yüksek hızlarda dip gaz yaptığımda da çok nadir benzer kesiklikler oluyor. Bujiler ve bobin orjinali ile değişti. Bahsettiğiniz sorun tam olarak bu şekilde mi?
Yorum
Yorum