Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arızalar İçin Yardım!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arızalar İçin Yardım!

Arkadaşlar selam 1.6 T 180 Hp 2010 model 90 bin km de olan aracımda olan arızalar ile uğraşıyorum ve nedenini bir türlü bulamadık resimleri koyuyorum arıza kayıtlarının aracımda olan durumlar ise söyle
    1)100 km üstünde sabit hızda aşırı yakıt tüketimi 15 16 litre
    2)Devilenirken üst hızlarda kesiklik tekleme
    3)yüksek hızlarda isteksizlik araç 120 den sonra gitmiyor gibi birşey
    4)performans düşüklüğü
    5)fan da sanki fazla çalışıyor
    Araçta lpg yok bujiler yeni her usta farklı birşeyler diyor kompresyon değerleri normal çıktı su eksiltme yağ eksiltme yok yağa su suya yağ karışma yok sesi normal ne olduğunu anlayamadik teşekkürler simdiden
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

Yakıt pompası kirlilikten tıkanmış olabilir.Map sensörü ve Boğaz kelebeğini temizletin bozulmuşsa değiştirin.Bobinleri kontrol ettirin.Turbo selenoid valfini hemen değiştirin.

Yorum

Geçmiş olsun can sıkıcı bir durum İnşallah en kısa zamanda çözersiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

P0103 - Maf, Map sensörlerini temizleyin, kablo ve sigortalarını vs. kontrol edin.

P2283 - İntercooler çıkışından gaz kelebeğine gelen hortumlarda, Hava filtresinden turboya giren hortum ve kelepçelerde gevşeklik, çatlak, delik, yırtık vb durum var mı kontrolünü sağlayın.

P2188 - Hava debimetresinin değişimi ile sorunu çözen kullanıcılarımız var forumda.

P0097 - Maf, map sensörlerine bağlı bir arıza olabilir. Temizlikten sonra hataları beyinden silin ve tekrar arıza okutun.

Yorum

İşleniyor...
        X