Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kasap Lastikçiler İş Başında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

aslında biraz süsleyerek anlatmışlar.
    yapımını canlı izlemedim ama bu jantın yapım aşaması; kollar boyandıktan sonra en dış yüzey torna ile çok ince bir katman alınır. hatta çizikler de bu aşamada kaybolur.
    yani lazer falan biraz sallamışlar bence
    InsigniaTEAM

Yorum

Acaba tek jant alsanız ve çizik olanı yedek yapsanız nasıl olur? 1700 lira iyi paraymış. Servis fiyatlarını bilmiyorum yüksek olması yüksek ihtimaldir. Belki temiz çıkma denk getirirsiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
        aslında biraz süsleyerek anlatmışlar.
        yapımını canlı izlemedim ama bu jantın yapım aşaması; kollar boyandıktan sonra en dış yüzey torna ile çok ince bir katman alınır. hatta çizikler de bu aşamada kaybolur.
        yani lazer falan biraz sallamışlar bence
        eee fiyat 1700 TL olunca süslemek şart tabii, ne kadar alengirli işlem o kadar para haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
          Acaba tek jant alsanız ve çizik olanı yedek yapsanız nasıl olur? 1700 lira iyi paraymış. Servis fiyatlarını bilmiyorum yüksek olması yüksek ihtimaldir. Belki temiz çıkma denk getirirsiniz.
          Aslında aklıma gelmedi değil ama still paketli araç sayısı zaten çok fazla değil, bunun çıkması da ne durumda olur bilemiyorum. Ama tabii bakar olmakta fayda var. Direkt alırım, bir tane de yedeğim olur

Bu arada meşhur michelin den cevap geldi, sağolsunlar kurumsal kimliklerine ve uluslararası firmaya yakışır bir cevap verdiler (mail imza bayağı kurumsal etkilendim. Buyrun; Michelin yazı.jpg

Yorum

Geçmiş olsun...

Yorum

Kendilerini bitirirler. Biz müşteri olarak bir bayiye temsil ettiği marka için gideriz, Ahmet Ticaret olmasından değil

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
                Kendilerini bitirirler. Biz müşteri olarak bir bayiye temsil ettiği marka için gideriz, Ahmet Ticaret olmasından değil
                Cevaben aynısı söyledim kendilerine, bakalım şimdi nasıl kaçamak cevap verecekler.

Yorum

Son güncelleme; michellin bayinin hatasını telafi edeceğini söyledi ve tamir işlemini yaptıracağını söyledi. Ancak bayiyi 1-2 alternatif, işin ehli firmalarına yönlendirmeme rağmen asla kabul etmedi ve bu tamir işinin 50 TL lik bir işlem olduğunu 300-500 TL lik bir iş olmadığını söyledi ve ekledi, "bana bırak ben hallecedem, rahat ol abicim" yaklaşımı bana çok güven verdiği için!! teşekkür ettim kendilerine. Allah selamet versin. Bu da böyle bir tecrübe oldu işte

Yorum

aslında kendisi de biliyor öyle 50 liralık bir iş olmadığını ama o jant bir ellerine geçse nasıl çıkar kimbilir
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
                      aslında kendisi de biliyor öyle 50 liralık bir iş olmadığını ama o jant bir ellerine geçse nasıl çıkar kimbilir
                      Sırf bunu bildiğim için bırakmadım zaten.

Yorum

İşleniyor...
                      X