Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kasap Lastikçiler İş Başında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kasap Lastikçiler İş Başında

Merhabalar, öncelikle kıymetli ramazan ayımızın hepimize mübarek olmasını temenni ederim. İnşallah memleketimizin üzerindeki belalar bu mübarek ayın sonunda def olur.

Aracım 56 bin km geldi, özellikle yol tutuş ve ıslak zeminde performans kayıpları yaşadığımdan ve tabii lastiğin genel görüntüsünden mevcutta fabrika çıkışlı continental lastiklerimi değiştirmeye karar verdim. Kısa bir araştırma neticesinde zaten yıllardır diğer araçlarımızda kullandığımız michellin i tercih ettim. Michellin pilot sport 4S, ürünü bayisinden sipariş ettim. Hatta değişimden sonra aracı da yıkatıp, bol fotolu bahar geldi falan diye forumda konu açacaktım. Ancak sonuç bu; IMG_2977.jpg IMG_2978.jpg

Fotoda tam sol ucu çıkmamış ancak double yol gibi olan çiziğimiz yaklaşık 20-30 cm olup hafif tırnak takılmaktadır. Bayii sorunlusu çok kıymetli beyefendinin müthiş ilgisi ve özgüveni ile bana söylediği "ben hallederim benim abim polisajcı hallolur, para da almaz ben hallettirim abicim, böyle şeyler oluyor zaten olacağa çare yok" gibi yüksek felsefesi olan muhabbetimizin ardından, lastikleri binbir güçlükle de olsa taktırıp bir daha o bayinin yanına uğramamak üzere ayrıldım.

Çok kıymetli önerileriniz, bu titiz kardeşiniz için bekler, jantlara ne gibi bir işlem yapmam gerektiğine dair yol göstermenizi arzu ederim.

İyi ve sağlıklı günler dilerim.

Geçmiş olsun. Bayi de olsa kurumsal da olsa önce esnaf olmayınca böyle oluyor malesef.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Geçmiş olsun en takıntılı olduğum konular çizik işleri kendi arabama olmuş gibi sinirlendim.Zor bir durum jant boya işine girecek ama oda çok iyi ellerde yapılması şart malesef.

Yorum

Ankara’da ben henüz gitmedim ama jant hastanesi diye bir yer var dürüst ve işini iyi yapan bir işletmeye benziyor kendinlerini tanımıyorum ama bence bir fiyat ve bilgi alın eminim size yardımcı olacaklardır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
          Geçmiş olsun. Bayi de olsa kurumsal da olsa önce esnaf olmayınca böyle oluyor malesef.
          Kesinlikle esnaflıktan uzak bir tutum segilendi. Michelin müşteri hizmetleri ile pazartesi çok ciddi görüşeceğim deyayları buradan paylaşırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Steve_Rogers06 View Post
            Ankara’da ben henüz gitmedim ama jant hastanesi diye bir yer var dürüst ve işini iyi yapan bir işletmeye benziyor kendinlerini tanımıyorum ama bence bir fiyat ve bilgi alın eminim size yardımcı olacaklardır.
            Yazıştık beyefendi ile numarasını paylaştı. Pazartesi mesai başlayınca arayacağım. Umarım sağlıklı ve kesin bir çözüme ulaşırım. Paylaşım için teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post

Kesinlikle esnaflıktan uzak bir tutum segilendi. Michelin müşteri hizmetleri ile pazartesi çok ciddi görüşeceğim deyayları buradan paylaşırım
              Michelin'in bu konudaki tutumunu merak ediyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Horizon star View Post
                Geçmiş olsun en takıntılı olduğum konular çizik işleri kendi arabama olmuş gibi sinirlendim.Zor bir durum jant boya işine girecek ama oda çok iyi ellerde yapılması şart malesef.
                Bi de ben gerçekten aracı kibar kullanan, kendime göre dikkatli şöförlük yapan, valeye verince acaba jamtlara dikkar eder mi diyen biriyim (sakınan göze çöp battı işte ????) aslında çok güvendiğim biri var, iletişime geçtim elektro statik boya ile çift renk jantları orjinale çok yakın boyarım birkaç günlük işi var denildi. Ancak 4 jamt tavsiye derim muhakkak ton farkı çıkacaktır dedi ve 4 jant için 1700TL talep etti. Açıkcası bana biraz fazla geldi ama tabii piyası nedir bilemiyorum. Bi de tabii garanti vermesi gerek, boya çatlaması, kabarması vesaire konuları mühim

Yorum

Bana da bir kaç ay önce insignia cosmo 19 inç jantlarımı 4 tane jant piyano siyaha boyamak için 700 tl istemişti telefon ile ben de kararsız kalmıştım ama halen aklımda sistemleri sanırım şu şekilde bana anlattıkların kadarıyla tamir edilecek ya da boyayacak jantları çıkarıyorlar yerine geçici jant takıp işlem bitince tekrar tamir edilen ya da boyanan jantları takıyorlar.google yorumları çok iyi ama inşallah nerede yaptırırsanız yaptırın memnun kalırsınız inşallah.

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun, böyle insanlar yüzünden insan soğuyor cidden bazı şeylerden, denecek laf çok ama neyse benim de jantımda solma var, akıllı otoparkçıya tekerlere kimyasal sürtme dememe rağmen, jantı ne olduğu belirsiz bir kimyasalla temizlemeye çalışınca soldu tabi. Ben de boyatmayı düşündüm, araştırdım biraz, zımpara boya vs. düzgün bir yerde yaptırayım dersen 500TL civarı para istedi teker başına, 2bin lira tüm tekerler tutuyor, sıfır jant almak daha mantıklı geldi bana. Yaptırdığınızda fiyatı da paylaşırsanız piyasası hakkında bilgi edinmiş oluruz.

Yorum

Geçmiş olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: LethalSteel View Post
                        Öncelikle geçmiş olsun, böyle insanlar yüzünden insan soğuyor cidden bazı şeylerden, denecek laf çok ama neyse benim de jantımda solma var, akıllı otoparkçıya tekerlere kimyasal sürtme dememe rağmen, jantı ne olduğu belirsiz bir kimyasalla temizlemeye çalışınca soldu tabi. Ben de boyatmayı düşündüm, araştırdım biraz, zımpara boya vs. düzgün bir yerde yaptırayım dersen 500TL civarı para istedi teker başına, 2bin lira tüm tekerler tutuyor, sıfır jant almak daha mantıklı geldi bana. Yaptırdığınızda fiyatı da paylaşırsanız piyasası hakkında bilgi edinmiş oluruz.
                        Bahsettiğiniz solma olayının sebebi ucuz şampuanlardaki yüksek kostik oranı. Kostik yani Sodyum Hidroksit sabunun ana bileşenidir. Fazla miktarda koyulursa temizlik özelliği arttığı gibi aşındırıcılığı da artar. Bunu araçlarda en rahat parlak yüzeylerin matlaşması, düz siyah plastiklerin beyazlaşması gibi sonuçlarla anlayabiliriz. Bunu farkettiğiniz anda artık o yıkamacıya gitmeyin. Markalı bidonlara markasız şampuan doldurmak malesef sektörde yaygın bir uygulama.

Yorum

Geçmiş olsun çok kötü bir durum. ben de jantları boyatırken firmanın tüm titizliğine rağmen emanet jantın ufak bir kısmını çizdiler ve firma kendisi o jantı tamir ettirdi. Müşteri memnuniyeti çok önemli.

bu arada ps4'ün görüntüsüne, tasarımına hastayım, yanına oturup o kadife kısmı sabaha kadar okşayabilirimihihi güzel seçim
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
                            Geçmiş olsun çok kötü bir durum. ben de jantları boyatırken firmanın tüm titizliğine rağmen emanet jantın ufak bir kısmını çizdiler ve firma kendisi o jantı tamir ettirdi. Müşteri memnuniyeti çok önemli.

bu arada ps4'ün görüntüsüne, tasarımına hastayım, yanına oturup o kadife kısmı sabaha kadar okşayabilirimihihi güzel seçim
                            Yaa bi hevesle aldık kıydık paraya ancak sonuç moral bozucu oldu. Gerçi belki hatırlarsınız geçtiğimiz yaz aylarında size yazmıştım, arka jantı vurdum çizildi diye Her sene bir jantı kurban ediyoruz bakalım sonumuz ne olacak.

Yorum

Bu arada 2 farklı yerden fiyat aldım, takım için 1700 TL fiyat verdiler. Fiyatın pahalı olmasını bu jantların elmas kesim jant diye tabir edilen boyadan sonra lazerle boyaya (en dış kısma) renk verildiği için böyle olduğunu belirttiler bi de tabii 20 inç farkı. Açıkcası tek korkum, 1-2 yıl sonra boya atması, ton farkı oluşması.

Yorum

İşleniyor...
                              X