Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzaktan kumanda problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Uzaktan kumanda problemi

Merhaba arkadaşlar acil yardım lazım 2010 cosmo insignia 1.6 turbo bugün marketden geldim parkettim kumandayla aracı kitleyemedim heralde pil bitti dedim ama sonra yedek anahtarla denedim oda aynı ikisiylede aracın içine giriyorum çalışıyor kapıyı açıp dışarı tutuyorum ikiside dışında çalışmıyor anlamadın ne olmuş olabilir varmı aynı sorunu yaşayan yardımcı olursanız sevinirim

Kumandanın birini sustalı anahtarını kullanarak kapıyı açın. Alarm öterse içeri girip tekrar kumandadan açma düğmesine basın. Bu şekilde bi deneyin.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Kitledim açtım Manuel ama işin garibi 2 anahtardads içinde çalışıyor hemen kolumu az dışarı çıkarsam çalışmıyor çözemedim hayır pil olsa 2 side aynı şeyi aynı andamı yapar ve içerde neden sorunsuzda hemen yanında tık yok?

Yorum

Araca 2 anahtarla birlikte girmeden deneyin bu işlemleri. Diğeri araçtan uzaktaki başka birinde ya da bir yerde dursun.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Vallahi anlamadım ben bu aracı bugün de hiçbişey yokmuş gibi çalışıyor ????

Yorum

Bazen ilginc bir sekilde harici herhangi bir cihazin elektromanyetik alanlari kumandalarin calismasini engelliyor. Benim de basima bir avm nin otoparkinda gelmisti. Hicbir sekilde araci kumandayla acip kapayamamisti ta ki eve gelene kadar.
            2011 Sport Tourer 2.0 CDTI Cosmo

Yorum

Daha önce her iki kumandanın pilide değişmediyse aynı dönemlerde azalma görülmesi normal olabilir. Sorun çözümüne yonelık denenmiş olabilecek en basıt ve masrafsız yontem ıkı kumandanında pilini değiştirmek oldugundan bence ilk etapta denemeniz faydanıza olur. İnternette degıstırme videosu bulabılırsınız basit bir işlem

Yorum

Kumanda pilini değiştirdiğinizde;anahtarı araca tanıtmanız bazen de olsa gerekebiliyor sebebi tacthman alarm sistemi devreye girebiliyor susturması oldukça zor kendine ait güç kaynağı mevcut akü kutup başı vss de etkisiz.Eğer araç anahtarsız giriş vss mevcutsa değiştirdiğinizde kapıyı sürücü kapısından anahtarla açmak gerekiyor klavuzda detaylı bilgi mevcut aksi takdirde nadir de olsa denk geliyor servis uyarmıştı beni denk gelebilir diye aldırmadım.Sonrası ızdırap oldu susturmaya çalışıp bütün mahalleyi cama döktüm.

Yorum

İşleniyor...
                X