Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sag aynanin hafiZa sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sag aynanin hafiZa sorunu

Merhaba;
    sag ayna surekli ayarlamama ragmen(memory tusuna basili tutup 2 ye basiyorum, bip sesi geliyor.) arabayi her kapatip terkettigimde sacma sapan bi yere gidiyor. Her calistirma sirasinda tekrar ayarliyorum artik kirma noltasina geldim. Nedir problem bilen arkadas var mi?

Kullandığınız anahtar hep aynı mı? Her anahtarın hafızasına başka ayar kaydedebiliyorsunuz. Oto bellek çağırma özelliği açıksa hangi anahtarla arabayı açarsanız o anahtarda ki ayar geri geliyor. Yani siz ayarı bir anahtara yapıp ertesi gün başka anahtarla arabayı çalıştırırsanız o kaydettiğiniz ayar gelmez. Birde 2 anahtarı aynı anda araba da bulundurmamaya özen gösteriyorum ben. Bu konuyla ilgili başka başlıklarda bulunduğunu hatırlıyorum. Forumda aratarak bulabilirsiniz.
    Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Büyük ihtimalle aynanız sonradan takılma bir ayna, orjinal aynası olmayabilir. Sizin orjinal ayna hafızalı ve koltuk ayarı ile uyumlu olan modeli. Şu anki aynanız ise bu donanıma uygun olmayıp sürücü hafıza sistemini desteklemiyor olma ihtimali çok yüksek. Bu konuyu araştırmanızı öneririm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx View Post
        Büyük ihtimalle aynanız sonradan takılma bir ayna, orjinal aynası olmayabilir. Sizin orjinal ayna hafızalı ve koltuk ayarı ile uyumlu olan modeli. Şu anki aynanız ise bu donanıma uygun olmayıp sürücü hafıza sistemini desteklemiyor olma ihtimali çok yüksek. Bu konuyu araştırmanızı öneririm.
        Evet kazadan sonra cikma taktirmistim, dediginiz olabilir cunku ayni sorun oto. Asagi gosteren ozelligi actigimda geri vitese takinca yukari cikiyor.
        hep ayni anahtari kullaniyorum bazen keyless go yapiyorum belki de hata vardir keyless sistemde.

Yorum

Onların haricinde kırmadan açabileceğinize inanıyorsanız üstteki ayna kapağı ve ayna camını açıp sağ ve sol ayna arasındaki kablolama farkına da bakabilirsiniz. Aynalar farklı ise ona göre doğru ayna alırsınız ya da bu işi bilen birine uygun soket ve kablolama yaptırabilirsiniz.

Yorum

İşleniyor...
          X