Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arka Stop Buğlanması ve su alması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arka Stop Buğlanması ve su alması

Merhaba arakadaşlar; Cosmo 1.6 dizel otomatik aracım. Makyajlı kasa .

Sol stop lambası su alıyordu söküp kuruttum. Daha sonra kenarlarını silikonladım. Su alma olayını hallettim. Fakat şimdi geri vites lamsının olduğu yer buğlanıyor. söküyorum kurutuyorum yine buğlanıyor.

Bir öneriniz var mı.? Bir de araba çalışmadan geri vites lamlarını yakabilirmiyim.?

Belli ki oraya da bi yerden su giriyor. Aracı çalıştırmadan kontağı tam açıp geri vitese alınca (start stop araçlarda frene basmadan start düğmesine basıp elinizi orda birkaç sn. bekletirseniz tam kontak açar) lambalar yanar. Kolay gelsin.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Benim de aynı araç tesadüf aynı tarafta aynı sorun var. Söküp kurutma ve slikonlama işlemini nasıl ve nerelere uyguladınız acaba?

Yorum

Benim de sol stop su alıyordu , söktüm güzelce kuruttum. Sonra şiddetli bir yağmurda gene biraz almaya başladı. Artık sökmüyorum , sıcak havalarda kendi kendine kuruyor bir şekilde.
          1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Sol stop su alması kronik sanırım aynı dertten ben de muzdarip durumdayım ???? ama kuruyor zaman geçtikçe
            2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR

Yorum

geçen haftalarda benim de basıma geldi hatta bagaj da ıslaktı. neyse skötüm silikonladım contaların etrafını vs. zamanla güneşte kurudu geçti - lakin içeri bagaja su alma devam etti. forumda arastırdım bagaj havalandırmasından olabilecegini öğrendim dün de döşemeyi söktüm bagaj havalandırmasının etrafını ve ek yerleri silikonladım. bakalım sorunu çözecekmiyiz
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 3 photos.

Yorum

İbrahim bey;
                sanırım kronik bir sorun. silkonladım kuruttum ama hala sorunu çözemedim. hava iyi olunca kuruyor. yağmur ve arabayı yıkayınca aynı. çok sıkıcı. çıkma stop alsam olur mu acaba.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibrahimseymen View Post
                  geçen haftalarda benim de basıma geldi hatta bagaj da ıslaktı. neyse skötüm silikonladım contaların etrafını vs. zamanla güneşte kurudu geçti - lakin içeri bagaja su alma devam etti. forumda arastırdım bagaj havalandırmasından olabilecegini öğrendim dün de döşemeyi söktüm bagaj havalandırmasının etrafını ve ek yerleri silikonladım. bakalım sorunu çözecekmiyiz
                  bugün baktım aynı yerde ıslaklık bende de var. eğer sorunu çözerseniz buraya yazar mısınız.

Yorum

İbrahim bey bagaj havalandırması neresi oluyor.?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuk_d View Post

İbrahim bey bagaj havalandırması neresi oluyor.?
                      Forumu düzenli takip edemediğim için şimdi gördüm mesajlarını bagaj havalandırması dediğim o siyah ızgara etrafı yeşil olan. Sorun dün baktım kuruydu bugün yine biraz yağdı yarın da yikayacagim aracı yarın bakalım yine kuru olursa çözüldü demektir

Yorum

Forumu düzenli takip edemediğim için şimdi gördüm mesajlarını bagaj havalandırması dediğim o siyah ızgara etrafı yeşil olan. Sorun dün baktım kuruydu bugün yine biraz yağdı yarın da yikayacagim aracı yarın bakalım yine kuru olursa çözüldü demektir
                        ibrahim bey sorunu çözebildiniz mi. bende bir ara sorun ortadan kalkmıştı. geçen arabayı yıkadım tekrar az miktarda damla halinde su almış stop lambası far ayağında conta var onu da yeni aldım.

Yıkadından sonra kurulma yapmamıştim. bagajı açtığımda bagaj fitilinin oraya su birikmiş. ama içeri girmemiş. tam kilit kısımın oraya fitilden de olabilir mi acaba.

Yorum

Konuyu tekrar canlandırıyım. Bu sorunu çözen arkadaş yok mu?

Yorum

buğlanma olayını çözemedim

Yorum

Aracım 7 yaşında ve bu sene buğulanmayı ben de farkediyorum. Hatta bir ara bagaj kapağı fitilinde su görüyordum. Yakından incelediğimde lambaların kırmızı camıyla siyah plastiğin aralandığını ve elimle bastırınca açıklığın kapandığını gördüm. Buradan su almasından şüpheleniyorum. Sizler de bir bakar mısınız sizdekiler yapışık mı aralık mı?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                              X