Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otomatik Şanjıman

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Otomatik Şanjıman

Merhaba 2012 Model Opel İnsignia 130 hp aracımda Son Zamanlarda Yaşadığım Bir Sorunu Sizinle Paylaşmak Ve Yardımınızı Beklemekteyim.

Aracım Özellikler Sabahları Yokuş Aşağı İnerken 3 den 2 veya 2 den 1 atarken sanki gaz verip vites düşüroyormuşum gibi sanki iki vites birden duser gibi önce devir saati yukseliyor sonra sanki bir vites daha düşüyor gibi daha çok yukseliyor bu sırada hic gaza basmıyorum sonrada düzeliyor. bunu genellikle sabahları yapıyor . şanjıman yağını değiştirdim biraz düzeldi ama halen devam ettiği için burdan sormak istedim ankara aslanlar otomatik şanjımandı selenoidlerinde sorun var dedi başka bir şanjımancı vites düşerken yaptıgı için beynde var dedi.

ikinci Sorunum Kırmızı Işıkta Dururken Anlık Yakıt Tuketimi 0.5 olduğunda ayağımı firenden çektiğimde vuruntu şeklinde vites atıyor bunu herzaman yapmıyor bu konudada bana yardımcı Olursanız sevinirim
    şimdiden tşk ederim

Mehmet bey yakın zamanda şanzıman problemi yaşayan biri olarak şunu söyliyebilirim. Aracımın şanzımanı yapılırken, arızaya başlama seviyesinde belirtiler nelerdir diye usta anlatırken sizin şikayetlere benzer şeyler anlattı. Kuvvetle muhtemele şanzıman içerisinde yer alan baskı balata vs kavrama ekipmanında bir sıkıntı var gibi geliyor. Şanzımanın indrilip bakılması gerekli gibi gözüküyor nacizane benim düşüncem bu.

Yorum

Tşk Ederim Harun bey konum olarak ankara görüyorum acaba dogru ise hangi ustaya gösterdiniz ve yapıldıktan sonra memnun kaldınız mı? tekrar tşk ederim Bilgi için

Yorum

Mehmet bey. Aracım evet yapıldı daha 8-9 gün oldu. Şehir içinde çok km yaoamadım bu koronadan dolayı. ama tabiki şikayetlerin tamamı giderildi. Şu an bir problem hissetmiyorum aracımda.. Ostimde usta.. İsterseniz bir gider görüşürsünüz.

Yorum

Evet Biliyorsunuz Bu Konuda Ustalara Güvenmek Zor Oluyor Bana Adres Verirseniz Usta İle Görüşmek İsterim Teşekkür Ederim

Yorum

Mehmet bey ostim usta. Size özelden paylaştım.

Yorum

Hocam açıktan paylaşın, memnun kalırsanız ben de bir kenara not alırım.

Yorum

İyi akşamlar. Hocam açıktan paylaşımı yanlış anlaşılma olmasın diye yapmadım. Böyle usta yönlendirmesi yapıyormuş pozisyonuna düşmek istemem açıkçası.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet.bay View Post
                  Merhaba 2012 Model Opel İnsignia 130 hp aracımda Son Zamanlarda Yaşadığım Bir Sorunu Sizinle Paylaşmak Ve Yardımınızı Beklemekteyim.

Aracım Özellikler Sabahları Yokuş Aşağı İnerken 3 den 2 veya 2 den 1 atarken sanki gaz verip vites düşüroyormuşum gibi sanki iki vites birden duser gibi önce devir saati yukseliyor sonra sanki bir vites daha düşüyor gibi daha çok yukseliyor bu sırada hic gaza basmıyorum sonrada düzeliyor. bunu genellikle sabahları yapıyor . şanjıman yağını değiştirdim biraz düzeldi ama halen devam ettiği için burdan sormak istedim ankara aslanlar otomatik şanjımandı selenoidlerinde sorun var dedi başka bir şanjımancı vites düşerken yaptıgı için beynde var dedi.

ikinci Sorunum Kırmızı Işıkta Dururken Anlık Yakıt Tuketimi 0.5 olduğunda ayağımı firenden çektiğimde vuruntu şeklinde vites atıyor bunu herzaman yapmıyor bu konudada bana yardımcı Olursanız sevinirim
                  şimdiden tşk ederim
                  Bende de vuruntu olayı olmuştu, şanzuman yağını orjinali ile değişip serviste yazılım güncelledikten sonra tüm şikayetlerim sona erdi. Servise veya tanımadığınız özel servise giderseniz, işin ucunda şanzuman indirme olduğu için tuzlu fiyatlar çekip bu sorunun böyle tamir edileceğini önermeleri muhtemel. Önce en az masraflı çözümden başlayın. Yağ serviste 63 tl falan, bir kerede 5 litre değişiyor, yazılım güncelleme ise 450 tl, önce bunları deneyin düzelmezse başka çözümleri denersiniz. Yine de karar sizin

Yorum

İşleniyor...
                  X