Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç içi havalandırma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç içi havalandırma

Merhaba herkese.akşam aracımla yolda giderken orta konsoldaki tuştan aracın içine dışardan hava girişini kapattım fakat yine az da olsa sıcak hava gelmeye devam etti.ön cama hava verme ortadan hava verme ve aşağı ayaklara hava verme tuşlarına bastım hava girişini kapatma düğmesine de bastım yine hava gelmeye devam etti engelleyemedim ben mi yanlış yaptım acaba baya sıcak oldu araba.ortadan hava verme tuşuna basıp ışığı sönükken de hava geldi az da olsa bu arada klima ve kalorifer açık değildi.
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

O tuş havalandırmayı kapatmıyor, dışarıdan hava alışını kapatıp aracın içindeki havanın sirkülasyonunu sağlıyor, yani üflemeye devam eder.
    InsigniaTEAM

Yorum

Nem alma ayarı büyük ihtimal açık. Onu kapatınca bu tarz beklenmedik hava üflemeleri olmuyor.
      @Murat
      2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
        O tuş havalandırmayı kapatmıyor, dışarıdan hava alışını kapatıp aracın içindeki havanın sirkülasyonunu sağlıyor, yani üflemeye devam eder.
        Evet ben yanlış yazdım dışarıdan hava girişini kapattığım halde yine üflemeye devam etti
        [center]
        1.6cdti sport 
        GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
          Nem alma ayarı büyük ihtimal açık. Onu kapatınca bu tarz beklenmedik hava üflemeleri olmuyor.
          Nem alma ayarına bakacağım ilk iş teşekkür ederim.
          [center]
          1.6cdti sport 
          GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
            Merhaba, nem alma ayarı nereden yapılıyor acaba? Teşekkürler

Yorum

Merhabalar herkese. benim sorum klima ile ilgili olacak. Klimayı kapatmama rağmen ön taraftan bir esinti geliyor. Göğüslük üzerindeki klima yerine baktığımda ordan hava geldiğini görüyorum. Tamamen fan ' ı da kapattım aynı şekilde geliyor. Derece düşükse soğuk yüksekse sıcak üflüyor. Bunun sebebini
              @Murat
              2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
              X