Dün akşam iş çıkışı aracıma binmek isterken güvenlik sistemi devrede yazan bir uyarıyla karşılaştım ve araç çalışmadı.Bir süre sonra tamamen elektrik kesti. Aküde ve sigortalarda sorun olabileceğini düşünerek opeli aradım. Bana servisin numarasını verdiler. İlgili kişi ile görüşmemde aracın aküsünün eksi kutbunu söküp takmamı istedi dediğini yaptım ancak işe yaramadı. Daha sonra aracın aküsüne kendi aracından takviye yapacağını söyledi 200 tl fiyat çekti. 5 Dakikalık işlem için bu kadar fiyat yüksek geldi tabi. Birde beyefendi işlemi yaparmış araç çalışmaz ise gene bu parayı alırmış onu da söylüyor. Neyse eşi dostu aradık takviye kablosu ile aracı çalıştırdık daha sonra güvenlik sistemini devre dışı bırakmak için araç ekranında tek tek camları açıp kapatmam gerektiği yazdı. Onları da yapınca sorun ortadan kalktı. Ancak bu kişinin 5 dakikalık işlem için bu kadar fahiş fiyat çekmesi beni sinirlendirdi. Bu hizmet değil zor durumdan faydalanmak.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
opel servis
Collapse
X
-
Evet dediğiniz gibi basit bir işlem garanti kapsamı dışında oluşan bu tür servis hizmetlerinde araç ile bulunduğunuz yere gelip artı işcilik vs.. bu tür bir para talep edilebiliyor şu an servislerdeki ücreti bilmiyorum ama eve bir çilingir çağırdığınızda işçilik 100-150 tl istiyor
sorunu kendinizin çözmesi gayet güzel olmuş bu araçlarda akü zınk diye bitiyor en sıkıntılı durum bu hiç olur olmadık yerde kala kalıyorsunuz bence akünüzü değiştirin bu tür bir sıkıntı yaşamamak için
geçmiş olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View Postbu araçlarda akü zınk diye bitiyor en sıkıntılı durum bu hiç olur olmadık yerde kala kalıyorsunuz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post
Peki akü zınk diye bitmeden önce hiçbir belirti vermiyor mu. Yani zor çalışmak, farların yanmaması, vb. gibi bir ön belirtisi var mıdır. Şehir içinde olsa haydi sorun değil ama şehirler arası yolsa molada filan bitecek olursa büyük sıkıntı olur...
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post
Peki akü zınk diye bitmeden önce hiçbir belirti vermiyor mu. Yani zor çalışmak, farların yanmaması, vb. gibi bir ön belirtisi var mıdır. Şehir içinde olsa haydi sorun değil ama şehirler arası yolsa molada filan bitecek olursa büyük sıkıntı olur...
Önce kumandadan cam yarım açılır kapanır oldu.
Teyp arada bir dondu.
Zaten kapı camları canımı sıkmaya yetmişti.
Akücüye gittim kontrol etti akü bitmiş dedi.
2 yıllık akü biraz daha devam etmesini beklerdim ama ayrılmak istedi yapacak bir şey yok.
Akü değişir değişmez bir daha sorun yaşanmadı.
Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.
Yorum
Yorum