Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2016 klimada çır çır şeklinde gelen ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

ne yazık ki linki yok... başlığını da hatırlamıyorum. o zaman uzun uzun araştırmıştım. yabancı dillerde aratarak bulabilirsiniz belki....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ebc23 View Post

hocam merhabalar uzun zaman sonra konuyu güncelleme gereği duydum malum forumlarda önemli bazı konular sorun halindeyken fikir üretilip kafa yoruluyor ama bir çok kullanıcı çözüm bulunca bilgilendirmeyi unutuyor. Karantina sürecinden hemen önce bir fırsat bulup dediğiniz gibi torpidoyu ve klimanın alt kapağını söktüm ve ortadaki mili hem alttan hemde biraz üstünden wd40 spreyle yağladım. Torpidoyu kapattım ve deneme yaptım ilk iki gün hiç ses almadım derken bir gün yolda giderken eskisini aratacak tarzda sesler gelmeye başladı. Beceriksizliğime mi kızayım talihime mi diye kendi kendime sorarken ses birden kesildi bunun üzerine emin olmak için biraz daha bekledim uzun yol yaptım şehir içi sakin devirli kullandım en yüksek fan en düşük fan farketmeksizin ses tamamen kayboldu öncelikle ilginiz için teşekkür ederim ve benzeri sorunları yaşayan arkadaşlara bu yöntemin bende işe yaradığını söyleyebilirim...
      Bende sizin yaptığınız şekilde torpidoyu söktüm polen filtresini çıkarıp fan motorunun kanatlarına hava tuttum. Ortadaki mili wd-40 ile yağladım ancak alt kapağını sökmedim. Ses önce kesildi bi kaç gün sonra tekrar duydum . Şuan yine kesildi. Tekrar sesi duyarsam bu kez alttanda yağlama yaparım ..Bakalım ne olacak..

Yorum

kaçlık ve hangi tür anahtar ile sökülüyor ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Georgebest7 View Post
          kaçlık ve hangi tür anahtar ile sökülüyor ?
          Torpidoda 4 tane vida var. 7 mm lokma ile sökülüyor. Fan motorunu sökmediğim için ondaki vidaları bilmiyorum..

Yorum

İşleniyor...
          X