İçine toz vs kaçmış gösterge panelini söktüm. Temizleyip tekrar montajını yaptım. Hatta 2 vida da arttırdım. ????
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayalet Gösterge Paneli Temizlendi. ????
Collapse
X
-
elinize sağlık. keşke resimli ya da videolu bir anlatım yapsaydınız ben sökümünü merak ediyorum.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 2
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postelinize sağlık. keşke resimli ya da videolu bir anlatım yapsaydınız ben sökümünü merak ediyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CihanSahin View Post
Tek başıma söktüm taktım. Aynı zamanda bir taraftanda işlerimle uğraştım o yüzden detaylı fotoğraf video çekemedim. Benim elimde çok fazla alet vs yoktu o yüzden biraz uğraştırdı.Elimden geldiği kadar sökma takma konusunda destek olurum.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Far düğmelerinin yanındaki kapağı tırnaklarından kurtarıyoruz.
Daha sonra far düğmelerinin kapağını söküyoruz.
Gösterge panelinin altındaki parçayı tırnaklarından kurtarıyoruz.
Gösterge panelini sağ/sol 2 vida tutuyor.Söküyoruz.Sağ taraftaki vida ters yerde kalıyor.Onu sökmek biraz uğraştırıyor. Elinizde uzayan uçlu lokma başlığı varsa sökümü kolay.
Gösterge paneli çekince geliyor.
Gösterge panelinin üst arka tarafından soketini çıkarıyoruz.
Sökme işlemi bu kadar.
Gösterge panelinin şeffaf plastik ekranını tırnaklar tutuyor.Tırnaklardan kurtarırken dikkat etmek lazım. Aksi takdirde tırnakları kırabilirsiniz.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum