Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayalet Gösterge Paneli Temizlendi. ????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hayalet Gösterge Paneli Temizlendi. ????

İçine toz vs kaçmış gösterge panelini söktüm. Temizleyip tekrar montajını yaptım. Hatta 2 vida da arttırdım. ????
    Ekli Dosyalar

elinize sağlık. keşke resimli ya da videolu bir anlatım yapsaydınız ben sökümünü merak ediyorum.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
      elinize sağlık. keşke resimli ya da videolu bir anlatım yapsaydınız ben sökümünü merak ediyorum.
      Tek başıma söktüm taktım. Aynı zamanda bir taraftanda işlerimle uğraştım o yüzden detaylı fotoğraf video çekemedim. Benim elimde çok fazla alet vs yoktu o yüzden biraz uğraştırdı.Elimden geldiği kadar sökma takma konusunda destek olurum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CihanSahin View Post

Tek başıma söktüm taktım. Aynı zamanda bir taraftanda işlerimle uğraştım o yüzden detaylı fotoğraf video çekemedim. Benim elimde çok fazla alet vs yoktu o yüzden biraz uğraştırdı.Elimden geldiği kadar sökma takma konusunda destek olurum.
        sökme işlem sırasını parça parça yazsanızda olur.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Far düğmelerinin yanındaki kapağı tırnaklarından kurtarıyoruz.
          Daha sonra far düğmelerinin kapağını söküyoruz.
          Gösterge panelinin altındaki parçayı tırnaklarından kurtarıyoruz.
          Gösterge panelini sağ/sol 2 vida tutuyor.Söküyoruz.Sağ taraftaki vida ters yerde kalıyor.Onu sökmek biraz uğraştırıyor. Elinizde uzayan uçlu lokma başlığı varsa sökümü kolay.
          Gösterge paneli çekince geliyor.
          Gösterge panelinin üst arka tarafından soketini çıkarıyoruz.
          Sökme işlemi bu kadar.
          Gösterge panelinin şeffaf plastik ekranını tırnaklar tutuyor.Tırnaklardan kurtarırken dikkat etmek lazım. Aksi takdirde tırnakları kırabilirsiniz.

Yorum

Elinize sağlık, güzel olmuş.

Yorum

Güzel paylaşım, bende serviste yaptırmıştım. Tırnak vs kırılır yada trim sesi olur diye cesaret edememiştim.

Yorum

Elinize sağlık. Sökmüşken gıcırdayan parçaları da sıkılaştırmak lazım.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Vida arttırmayan usta sayılmazmış

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

İşleniyor...
                  X