Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara'da Baskı Balata

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankara'da Baskı Balata

Arkdaşlar servis fiyatları uçmuş gidiyor, baskı balatanın değişme zamanı gelmiş var mı önerebileceğiniz birisi var mı Ankara'da

Hocam dürüstlük olarak Başarı Opel'i tek geçerim. Ustalıklarını bilemem sonuçta "iyi ustalık" çok değişkenli bir iş; benim genelde bakım dışında pek işim düşmedi. Ancak dediğim gibi dürüstlüklerine sonuna kadar güveniyorum.

Yorum

Şaşmazda ki degil mi ? Baskı da gm dışında başka bir marka kullanan var mı ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren View Post
        Arkdaşlar servis fiyatları uçmuş gidiyor, baskı balatanın değişme zamanı gelmiş var mı önerebileceğiniz birisi var mı Ankara'da
        Seçim opel'de çok iyi şahsi tecrübem oldu. 1-2 kere farklı işlemler için gitmiştim. Çok güzel ilgilendirler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post

Seçim opel'de çok iyi şahsi tecrübem oldu. 1-2 kere farklı işlemler için gitmiştim. Çok güzel ilgilendirler
          Seçim opelde baskı balata,bakim(filtreler vs.)+buji ,debriyaj bilyasi, volant, yedek su deposu ve kapagi dahil 5000 tl tuttu. Debriyaj aracı ilk aldigimdan beri en yumusak halinde suan. Ruhu degisti arabanin öneri icin tesekkurler bende tavsiye ediyorum Seçim opeli

Yorum

Kesinlikle Seçim Opel...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren View Post

Seçim opelde baskı balata,bakim(filtreler vs.)+buji ,debriyaj bilyasi, volant, yedek su deposu ve kapagi dahil 5000 tl tuttu. Debriyaj aracı ilk aldigimdan beri en yumusak halinde suan. Ruhu degisti arabanin öneri icin tesekkurler bende tavsiye ediyorum Seçim opeli
              Ne demek, sevindim sizin adınıza. Kerim bey gerçekten çok düzgün bi insan. Benim tüm hassasiyet gereken, elektronik altyapı ve şanzıman işlemlerimi çok büyük incelikle yaptı. Ben otomobilim konusunda biraz takıntılı bi tipim, sağolsun iyi idare etti benihaha (herhangi bir ortaklığım, gelir paylaşımım yoktur, yanlış anlaşılmalara mahal vermeyeyim )

Yorum

İşleniyor...
              X