Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Direksiyon Hareketi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Direksiyon Hareketi

Merhaba. 2010 model 2.0 Turbo Sport Tourer ile aranizdayim. Aracimi yaklasik 10 gun once aldim ve tanimaya calisiyorum. Oncelikle dikkatimi ceken direksiyonun yoldaki cukur ve tumseklere cok hassas olmasi ve saga sola kayarak kolayca kontrol disina cikma egilimi. Araci alirken cok detayli kontrol ettirdim. Herhangi bir kazasi veya arizasi olmadigini biliyorum. Bu konuda fikir verebilecek var mi. Simdiden tesekkur ederim

ince yanak geniş taban lastiklerde oluyor. aracınız hayırlı olsun. güle güle kullanın.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Merhaba, benim aracımda da aynı durum mevcut, yetkili servis ve diğer kullanıcılar bu durumun normal olduğunu belirtiyor. Zamanla alışılıyor

Yorum

Hoş geldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Çok fazla 2.0 Turbo yoktu

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Tesekkur ederim. Daha iyisi size olsun. Ben genelde nadir araclari severim. Ama 220 beygirin keyfi de bir baska gercekten

Yorum

Bu arada... Araci rotcuya goturdum bu aracta su sorun var diye. Kontrol etti en kucuk bir bosluk yok dedi. Yalniz lastik basinclari 26 ile geziyormusum da farkinda degilmisim. Lastikler normal havasina gelince hem direksiyon hareketliligi azaldi hem de araba ucmaya basladi )

Yorum

Lastik basıncı önemlidir düşüğünde büyüğüde sikinti

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Lastik basınçlarınız normal hale getirilse bile bir miktar yolda izleri takip etme ve oynama maalesef olacaktır. İnsigniadan önce opel astra aracım vardı, ondada aynı durum vardı. İnsignia aldım ondada aynı durum var. Aracın lastikleri yoldaki bozuk zemine göre yön değiştiriyor ve gezinebiliyor. Rot balans her şey mükemmel olsa bile

Yorum

İşleniyor...
                X