Merhaba. 2010 model 2.0 Turbo Sport Tourer ile aranizdayim. Aracimi yaklasik 10 gun once aldim ve tanimaya calisiyorum. Oncelikle dikkatimi ceken direksiyonun yoldaki cukur ve tumseklere cok hassas olmasi ve saga sola kayarak kolayca kontrol disina cikma egilimi. Araci alirken cok detayli kontrol ettirdim. Herhangi bir kazasi veya arizasi olmadigini biliyorum. Bu konuda fikir verebilecek var mi. Simdiden tesekkur ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Direksiyon Hareketi
Collapse
X
-
ince yanak geniş taban lastiklerde oluyor. aracınız hayırlı olsun. güle güle kullanın.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 2
-
Lastik basınçlarınız normal hale getirilse bile bir miktar yolda izleri takip etme ve oynama maalesef olacaktır. İnsigniadan önce opel astra aracım vardı, ondada aynı durum vardı. İnsignia aldım ondada aynı durum var. Aracın lastikleri yoldaki bozuk zemine göre yön değiştiriyor ve gezinebiliyor. Rot balans her şey mükemmel olsa bile
Yorum
Yorum