Herkese Merhaba, Aracım 2016 1.6CDTI Elite Donanım. Aracımı çalıştırdığımda radyo sinyali azalıyor ve kalitesi bariz bir şekilde azalıyor, hatta neredeyse kesik kesik geliyor diyebilirim. Aracın motorunu durdurduğumda ses normale dönüyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Motoru Çalıştırınca Radyo Çekmiyor
Collapse
X
-
Benim araçta da buna benzer başka bir durum oluyor, makyajlı kasa cosmo aracımda bose ses sistemi var. Aracı ilk çalıştırdığımda usb bellekten şarkı açtığımda ses gayet güzel doyurucu geliyor, hareket ettikten kısa bir süre sonra seste azalma oluyor. Elle müdahale edip sesi artırmak zorunda kalıyorum. Bu normal mi ben de bilmiyorum. Bazen ya yapmıyor ya da ben hissetmiyorum..@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View PostBenim araçta da buna benzer başka bir durum oluyor, makyajlı kasa cosmo aracımda bose ses sistemi var. Aracı ilk çalıştırdığımda usb bellekten şarkı açtığımda ses gayet güzel doyurucu geliyor, hareket ettikten kısa bir süre sonra seste azalma oluyor. Elle müdahale edip sesi artırmak zorunda kalıyorum. Bu normal mi ben de bilmiyorum. Bazen ya yapmıyor ya da ben hissetmiyorum..
Yorum
-
Teknik olarak radyonun sinyaline bir parazit sinyal karışıyor gibi. Yada muzik sistemindeki parazitleri önleyen kondansatör veya bobin filtrelerinden biri arızalanmış olabilir. Bir elektronikçi bu sorunu çözer gibime geliyor. Teybin girişine veya beslemesine ek bir devre koyulabilir. Filtre...
Dhde boyle bisey gordum
Son düzenleme: zeytin; 13.02.2020, 17:01.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: zeytin View PostTeknik olarak radyonun sinyaline bir parazit sinyal karışıyor gibi. Yada muzik sistemindeki parazitleri önleyen kondansatör veya bobin filtrelerinden biri arızalanmış olabilir. Bir elektronikçi bu sorunu çözer gibime geliyor. Teybin girişine veya beslemesine ek bir devre koyulabilir. Filtre...
Dhde boyle bisey gordum
https://mobile.donanimhaber.com/teyp...mm--21721700-3
Yorum
Yorum