Duyuru

Collapse
No announcement yet.

fren balata tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• fren balata tavsiyesi

arkadaşlar 2016 sport donanım 19 inç dizel otomatik aracım için ön fren balatası alacağım. araştırmalarımda TRW Marka GDB1782 kodlu ürün https://www.trwaftermarket.com/tr/ca...oduct/GDB1782/ sizce bu ürün kullanıcı deneyimleriniz var ise uyumlumudur baş ağrıtır mı yani ses yapar mı? yoksa bu olmasın başka ürün mü almalıyım? lütfen GM Demeyin malum fiyat sebebiyle.

Orjinal yazı sahibi: Cebi61 View Post
    arkadaşlar 2016 sport donanım 19 inç dizel otomatik aracım için ön fren balatası alacağım. araştırmalarımda TRW Marka GDB1782 kodlu ürün https://www.trwaftermarket.com/tr/ca...oduct/GDB1782/ sizce bu ürün kullanıcı deneyimleriniz var ise uyumlumudur baş ağrıtır mı yani ses yapar mı? yoksa bu olmasın başka ürün mü almalıyım? lütfen GM Demeyin malum fiyat sebebiyle.
    Delphi kullanıyordum bir senede bitti üstelik bosch gibi o da ötüyor.
    TRW taktık bu sene. Şu ana kadar sorun yok(muş) rapor edildi bana

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

TRW disk ve balata kullaniyorum. Hem ses var hem de titreme var . Hic bir marka orijinalin yerini tutmuyor. Eger aracınızı satmayacaksaniz orijinali almaya değer.

Yorum

3 senedir kullanıyorum 17 inç de ses yapma titreme olmadı orjinal ile fren mesafelerinde çok büyük bir fark yok şahsıma göre.
        ~OFLU(nokta)~

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SBU53 View Post
          TRW disk ve balata kullaniyorum. Hem ses var hem de titreme var . Hic bir marka orijinalin yerini tutmuyor. Eger aracınızı satmayacaksaniz orijinali almaya değer.
          teşekkürler cevap için. açıkcası kimisinde ses yapan balata kiminde yapmıyor anladığım kadar ile. serviste SADECE ÖN BALATA DEĞİŞİMİNE GM MARKA 1000TL İSTEDİLER. 2. kalite olursada 800tl dediler. araştırmalarımda trw yi en çok tavsiye gördüm. bu sebeple trw dedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cebi61 View Post

teşekkürler cevap için. açıkcası kimisinde ses yapan balata kiminde yapmıyor anladığım kadar ile. serviste SADECE ÖN BALATA DEĞİŞİMİNE GM MARKA 1000TL İSTEDİLER. 2. kalite olursada 800tl dediler. araştırmalarımda trw yi en çok tavsiye gördüm. bu sebeple trw dedim.
            Kampanya vardı bitmiş demek ki. Ben ön arka 1200 verdim.
            Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

İşleniyor...
            X