Duyuru

Collapse
No announcement yet.

r700 menüsü Aux

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• r700 menüsü Aux

Selamlar,aradım bulamadım yada ben beceremedim. Mecbur konu açtım
    Bugün nasipse corvin taktırcam aracıma.Fakat daha önce gereksiz diye menüden aux kapatmıştım,şimdiyse aktif etmek için arıyorum bulamıyorum.Lütfen bi bilen yardım etsin.

menüden aux kapatmayı bilmiyorum ama media tuşuna basınca aux a geçiyor diye biliyorum.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
      menüden aux kapatmayı bilmiyorum ama media tuşuna basınca aux a geçiyor diye biliyorum.
      acaba aux kablosu takılınca mı geçiyor ki. Kablo takılı değilken gözükmüyor

Yorum

yani bende geçmesi için aux takılı olmasına gerek olmuyor, deneyin bi bakalım. birde bluetooth ile bağlıykende deneyin. ben menüde aux kapatma hatırlamıyorum belkide vardır ama görmedim hiç.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
          yani bende geçmesi için aux takılı olmasına gerek olmuyor, deneyin bi bakalım. birde bluetooth ile bağlıykende deneyin. ben menüde aux kapatma hatırlamıyorum belkide vardır ama görmedim hiç.
          İlk başlarda vardı,geçişlerde aux çıkıyordu gereksiz diye menüde denk geldi kapattım ama 2 yıla yakın oldu.Nerden kapattığımı unuttum.Her yere girdim ama bulamadım

Yorum

Aux, sd kart, veya usb; bunlardan hangileri takılıysa media tuşuyla takılı olanlara geçer. Bluetooth ile cihaz bağlarsanız döngüye onu da ekler.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
              Aux, sd kart, veya usb; bunlardan hangileri takılıysa media tuşuyla takılı olanlara geçer. Bluetooth ile cihaz bağlarsanız döngüye onu da ekler.
              Teşekkür ederim.Dediğiniz gibi oldu.

Yorum

İşleniyor...
              X