Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Güç düşmesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Güç düşmesi

Herkese selamünaleyküm ve günaydınlar. Arkadaşlar bir sorum olacak aracım dün akşam yolda gelirken aracım devirden düşmeye başladı ve bu sabah arabayı çalıştırdım motor çok şiddetli titreyerek çalıştı ve acil servise götürün diye yazı çıktı ekranda. Sonra stop etti tekrar çalıştırdım devam ettim yola ama hala devir yemiyor ve motor arıza ışığı yanıyor nedeni ne olabilir. Şimdiden teşekkür ederim. Aracım 2009 insignia 1.6t cosmo lpg li 225binde

Ve aleyküm selam

Akünün kutup başını söküp takın
    Sonuca bakın düzelme var ise sensör hatası olabilir
    Düzelme yok ise ateşleme bobini ne bakın LPG ayarlarını kontrol edin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Verdiğin bilgi için teşekkür ederim. kompresyon ölçtürdüm. 2. yuvada güç 0 çıktı. %90 sübap eridi. Pazartesi günü üst kapak açılınca herşey belli olacak.

Yorum

Geçmiş olsun kısa zamanda az masrafla atlatırsınız umarım

Yorum

Teşekkür ederim. Büyük ihtimalle 3 bin TL ye yakın masraf olacaktır. Üst kapak taşlama conta yağ çelik sübap triger VS.

Yorum

3 bin tl ye kurtarırsanız orjinal parçalarla çok iyi derim.
            Geçmiş olsun

Yorum

Geçmiş olsun. LPG iyi güzel de yan masrafları sıkıntı.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hepinize teşekkür ederim. Çelik sübap ta olsa suan 9 yıldır lpg ile biniliyor ortalama 50 000 km den sonra lpg takıldı suan 230 bine geldi bunada şükür.zaten bugün tam olarak ne olduğunu anlayacağız.

Yorum

İşleniyor...
                X