Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Multimedya dokunmatik sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Multimedya dokunmatik sorunu

Merhaba;
    insignia cosmo donanim aracimda, arac ilk calistirma sirasinda orjinal olan ekran dokunmatigi calismiyor. 10 dakika gibi bir sure gectikten sonra calismaya basliyor. Boyle bir sorun yasayan oldu mu?

Bazen çok nadirde olsa yazılımsal sorunlar oluyor,bir kere denk geldim 3 sene önceydi fakat akü kutup başını söküp taktım ogün bugündür başıma gelmedi.Birde yaptıkdan sonra ekran kalibrasyonu sekmesinden kendi parmağınızın dokunmatik hassasiyetini kalibre ediniz.Tabi öncesini bilmem lazım lazım umarım ekranla çok oynanmamıştır sök tak vss aracın ilk sahibi değilseniz.

Yorum

Merhaba, bugun kutup basini sokeyim diyorum, bir zarari var midir? Kapilarin kilitli kaldigini vs duymustum proseduru var mi inaignialarda

Yorum

sökün birşey olmaz. eksi (-) olanı sökün bekleyin. sonra takın. camları açıp kapamanızı ister sadece. yönergeleri araç dashboardundan takip edebilirsiniz.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Merhaba sorun hala devam ediyor ne yapabilirim? Telefonumu usbden carplaye bagliyorum, 2 dakika sonra veya kafasi esince baglanti kopuyor. Dokunmatik
          ekran 10-20 dakika sonra geliyor. Tarih saat hep yanlis. Kendi kafasina gore radyo degistiriyor vs. Canima tak etti artik

Yorum

yani bunu anlamanın en kolay yolu sökülüp cihaza bakılacak, kablolar soketler çıkmış olabilir, lvds kablosu kırık olabilir. burada çözüm bulamazsınız bu konuyla ilgili. sigorta paneli dahi kontrol edilmeli.
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Tavsiye ettiginiz ikitelli civarinda var mi usta? Bugun topkapiya yonlendirdiler beni.

Yorum

İşleniyor...
              X