İyi günler aracım 1.6turbo landrenzo LPG li
sorunum şudur aracım hararet 90a geldikten sonra araç rolantideyken devir titreyerek düşüyor ve stop ediyor,çalıştırıyorum ardından tekrar stop ediyor,gaz veriyorum boğularak yiyor performansı düşüyor yolda bile çekiş bariz düzensiz oluyor. Benzin LPG farketmiyor ikisinde de yapıyor oda bazen iki günde bir oluyor değişkenlik gösteriyor.
lpg enjektör bakımlarını yaptım.
map maf sensörü oksijen sensörü temizledim.
bogaz kelebeği temizledim.
bujileri ateşleme bobini yenidir.
araca würth enjektör temizleyici döktüm,sonrasında böyle bir durumla karşılaşır oldum motor ikaz ışığı yaktı.öncesinde katalizör servis gerekli uyarısı yazmıştı ve ufak titremeler yapmıştı.
bu araçta egr valf varmıdır temizlenmesi mümkün mü
nasıl işlem gereklidir acaba teşekkür ederim şimdiden.
sorunum şudur aracım hararet 90a geldikten sonra araç rolantideyken devir titreyerek düşüyor ve stop ediyor,çalıştırıyorum ardından tekrar stop ediyor,gaz veriyorum boğularak yiyor performansı düşüyor yolda bile çekiş bariz düzensiz oluyor. Benzin LPG farketmiyor ikisinde de yapıyor oda bazen iki günde bir oluyor değişkenlik gösteriyor.
lpg enjektör bakımlarını yaptım.
map maf sensörü oksijen sensörü temizledim.
bogaz kelebeği temizledim.
bujileri ateşleme bobini yenidir.
araca würth enjektör temizleyici döktüm,sonrasında böyle bir durumla karşılaşır oldum motor ikaz ışığı yaktı.öncesinde katalizör servis gerekli uyarısı yazmıştı ve ufak titremeler yapmıştı.
bu araçta egr valf varmıdır temizlenmesi mümkün mü
nasıl işlem gereklidir acaba teşekkür ederim şimdiden.
Yorum