Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracım stop ediyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracım stop ediyor

İyi günler aracım 1.6turbo landrenzo LPG li

sorunum şudur aracım hararet 90a geldikten sonra araç rolantideyken devir titreyerek düşüyor ve stop ediyor,çalıştırıyorum ardından tekrar stop ediyor,gaz veriyorum boğularak yiyor performansı düşüyor yolda bile çekiş bariz düzensiz oluyor. Benzin LPG farketmiyor ikisinde de yapıyor oda bazen iki günde bir oluyor değişkenlik gösteriyor.
    lpg enjektör bakımlarını yaptım.
    map maf sensörü oksijen sensörü temizledim.
    bogaz kelebeği temizledim.
    bujileri ateşleme bobini yenidir.

araca würth enjektör temizleyici döktüm,sonrasında böyle bir durumla karşılaşır oldum motor ikaz ışığı yaktı.öncesinde katalizör servis gerekli uyarısı yazmıştı ve ufak titremeler yapmıştı.
    bu araçta egr valf varmıdır temizlenmesi mümkün mü
    nasıl işlem gereklidir acaba teşekkür ederim şimdiden.

Takipppp ????

Yorum

subablar gidik gibi sanki. enjektörler sağlamsa kontrolü kolay, o kadar bakım kontrol yapmışsınız ortaya çıkması gerekirdi, geriye kompresör testi kalıyor.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Geçmiş olsun tekrardan keşke enjektör temizleyici kullanmasaydın. Würt şikayete bakarsanız %90 aracına kullanan zarar görmüş keşke okusaydınız. Geri kalan %10 kısımda performans vs artışı görmemiş. İnşallah çok masraf çıkmaz. Ama çelik sübap yoksa ondan olma olasılığıda yüksek

Yorum

Merhaba.sorun ateşle bobinine benziyor. Sen bobin yeni demişsin fakat bobinler bazen LPG ayarli kaynaklardan yada ateşlemeden tekrar bozula biliyor. Ateşleme bobini bir LPG ustası anlayabilir aslında.orjinal ateşleme bobini kullanılmalı ve bobinle birlikte bujilerde değişmeli. Benim düşüncem. Çünkü Astramda böyle iki defa sorunla karşılaştım.

Yorum

İşleniyor...
          X