Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia DPF Geri Bildirim Ledi Ekleme Buyurun Çok Basit

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia DPF Geri Bildirim Ledi Ekleme Buyurun Çok Basit

Insignia dizel araçlarda DPF pasif temizleme modunda devreye girdiğinde, arka ve dikiz ayna buz cözücülerinide devreye sokar , ama bu durumu rezistans dügmesindeki ledle göstermez sadece araç bilgisayarı ekranında (arka buz çözücü devrede) ibaresi yer alır.Bunun dışında rölanti devri hissedilir derecede yükselir ,start stop devre dışı kalır ve aracı stop etmeniz halinde motor kendini soğutmak için fanı devreye alır .Herzaman bu olayları gözlemlemek tabiki zor oyüzden keşke bir uyarı sistemi olsaydı dediğim zamanlar oldu .Sistem çok basit yan aynaların ısınmasını sağlayan kablolardan basit bir ek bağlantı yaparak artık araç pasif temizlemeye geçtiğinde bunu fark edip işlemin yarıda kesilmesine engel olabileceksiniz zira sürekli yarıda kalan pasif temizleme en sonunda araç bilgisayari ekraninda "Partikül Filitresi Dolu Sürmeye Devam Edin " uyarısını verecek buda hem vakit hem nakit kaybı . Umarım işinize yarar tavsiye ederim Selametle.

Uygulama Linki :

Son düzenleme: kemal6190; 18.12.2019, 10:58.

10 numara 5 yıldız bir video. emeğinize sağlık. kullanılan led kaç Volt? 12 mi 5 mi?
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
      10 numara 5 yıldız bir video. emeğinize sağlık. kullanılan led kaç Volt? 12 mi 5 mi?
      Teşekkürler kesin linkinide ekliyorum Aliexpreste n aldım aciklamada 9 ila 14 volt arası heryerde kullanılabilir yaziyor. Yanıp söner yazdığına bakmayın sabit yanıyor satıcı yanlış yazmis.

€ 2,15 31%OFF | 1 çifti Taşınabilir Kırmızı Yanıp Sönen Kukla Sahte Araba Alarm Dash Dağı led ışık

Yorum

Güzel bir uygulama. Video'yu izlerken dikkatimi çekti, sizin aracınız nedir ? Bizim araçlarda ECO modu yok maalesef oysa büyük ihtiyaçmış ama sizinkinde var. Motoru mu büyük yoksa özel yazılım mı atıldı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post
          Güzel bir uygulama. Video'yu izlerken dikkatimi çekti, sizin aracınız nedir ? Bizim araçlarda ECO modu yok maalesef oysa büyük ihtiyaçmış ama sizinkinde var. Motoru mu büyük yoksa özel yazılım mı atıldı.
          Arkadaş yurt dışında olmanın avantajını kullanmış ve kolayca aracına opc menüsü yükletmiş. güzelde olmuş.
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemal6190 View Post

Teşekkürler kesin linkinide ekliyorum Aliexpreste n aldım aciklamada 9 ila 14 volt arası heryerde kullanılabilir yaziyor. Yanıp söner yazdığına bakmayın sabit yanıyor satıcı yanlış yazmis.

€ 2,15 31%OFF | 1 çifti Taşınabilir Kırmızı Yanıp Sönen Kukla Sahte Araba Alarm Dash Dağı led ışık
            https://a.aliexpress.com/Xvmepe3uP
            tamam o halde 12 v orası, ama yinede ölçü aletiyle değeri görerek yaparım. 12 v ise güçlü bir led kullanarak içeride bırakırım, yanıp sönmesine gerek yok, yanıp sönen led devresi 12v da birazcık büyük olabilir, 5 v olsaydı daha kolaydı, ama flasher devresi koymak gerek, yapılır,kolay. içeriden ışık versin kafi.

12 v görüldüğü üzere büyük oraya sığmaz. ama küçükleride var ama yinede alan dar sığmaz.
            DİJİTAL markalı Flaşör Tek Kanal Devre 12 Volt ve binlercesini sitemizde bulabilir ve taksit ile satın alabilirsin...

5v içinse oldukça küçük ideal board var.
            EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ. %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ. ARDUINO, SPARKFUN, POLOLU ve daha birçok kaliteli markanın TÜRKİYE YETKİLİ DİSTRİBİTÖRÜ.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakkan View Post
              Evet yazılım arkadaşında dediği gibi opc menü aktifleştirme yaptırdım . Bununla alakalı bir videoda kanalımda var . Artık Türkiye'de de yapılıyor en son 400 TL civarı birseydi . Eco sadece gaz pedalının konumu gösteriyor görsel olarak hoş duruyor yoksa bir faydası yok ????????

Yorum

Arkadaş yurt dışında olmanın avantajını kullanmış ve kolayca aracına opc menüsü yükletmiş. güzelde olmuş.
                Pekte kolay olmadı yine yakında bir yerde buldum 150 km uzakta ama hakikatten yüklemesi sadece 5 dakika hatta yükleme diye birşeyde yok adam programdan kutucukları isaretledi uyguladı bitti . Türkiye'de de yapıyorlar ama aşırı pahalı 400 TL 5 dakika maşallah .

Yorum

Cahilliğimi mazur görürseniz bir şey sormak isterim. DPF temziliği sırasında neden arka cam ve yan aynalardaki buz çözücü/buğu giderici rezistanslar devreye otomatik olarak girer?

Yorum

enerji sarfiyatını arttırınca motor devir yükseltir, işlemin daha hızlı gerçekleşmesi için bir tüketiciyi devreye sokuyor kısacası.

Yorum

enerji sarfiyatını arttırınca motor devir yükseltir, işlemin daha hızlı gerçekleşmesi için bir tüketiciyi devreye sokuyor kısacası.
                      Teşekkürler

Yorum

kemal6190 Üstadım ben bu twitti başka bir işlem için çıkardım yerime takamıyorum orta taraf oturmuyor. Birşeyi yanlış yapıyorum bana tarif edermisin lütfen takış şeklini. Elimde kalmadan halledeyim

Yorum

Sanırım içindeki beyaz klipsi çıkarıp tekrar onunla birlikte takılıyor kemal6190

Yorum

Cevabı yine ben vereyim.
                            kemal bey videoda sanırım yorulduğundan takması kolay kaydırdınızmı giriyor diyor ama maalesef öyle olmuyor.
                            şimdi bu tweetleri sökerken zor sökülüyor ve aslında tweeti tutan içeride beyaz bir pin var tam ortada. Ordan şlak diye kurtuluyor tweeter ve bunu geri takarken elle kastırmayla falan yerine oturmuyor ve kafayı yiyorsunuz. Bu beyaz plastik pini çatallı trim sökme aletiyle söküyorsunuz. Mecbur. Fakat sökerkende zorlayıp aniden yerinden fırlayıveyor ve o esnada tweetin boşluğundan taaa kapı içine giriyor)) bu tecrübeyi paylaşayımki sizde çıldırmayın. Kapılarada ambiyans aydınlatma yapacağım için henüz dokunmuyorum ürünüm gelince kapıları sökeceğim için o zaman alacağım içerden.

Yorum

Cevabı yine ben vereyim.
                              kemal bey videoda sanırım yorulduğundan takması kolay kaydırdınızmı giriyor diyor ama maalesef öyle olmuyor.
                              şimdi bu tweetleri sökerken zor sökülüyor ve aslında tweeti tutan içeride beyaz bir pin var tam ortada. Ordan şlak diye kurtuluyor tweeter ve bunu geri takarken elle kastırmayla falan yerine oturmuyor ve kafayı yiyorsunuz. Bu beyaz plastik pini çatallı trim sökme aletiyle söküyorsunuz. Mecbur. Fakat sökerkende zorlayıp aniden yerinden fırlayıveyor ve o esnada tweetin boşluğundan taaa kapı içine giriyor)) bu tecrübeyi paylaşayımki sizde çıldırmayın. Kapılarada ambiyans aydınlatma yapacağım için henüz dokunmuyorum ürünüm gelince kapıları sökeceğim için o zaman alacağım içerden.
                              Kusura bakmayin mesajlarinizi simdi gördüm . Bende onu sökerken bir kere firlamisti ama disariya yarim saat arayip bulmustum . Ondan sonra geri taktim ama aciklik kaldi orjinali gibi birtüelü olmadi bende görünmeyen bir taraftan altina plastik sikistirdim suanda güzel duruyor . Benim trim parcasi artik gevsedigindenmi bilmiyorum lak luk giriyor pekte ise yaramiyor .

Yorum

İşleniyor...
                              X