Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia düşük devir ön konsol gelen ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia düşük devir ön konsol gelen ses

Merhaba,

insignia 1.4 t araca sahibim aracın ön konsolundan link de verdiğim gibi bir ses gelmekte. özellikle düşük devirlerde ve rampa çıkarken ses artmaktadır. Böyle bir sorun yaşayan arkadaş varsa sorunu nasıl çözebilirim anlatırsa çok memnun olurum.

Ön konsolu orta kısmında havalandırmanın merkezi dagıtım kutusu var ses ondan geliyor olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

oradan gelip gelmediğini anlama şansım olur mu ? Çok mu derin bir yerdedir. ustaya tarif etsem çözebilir mi?

Yorum

evet bu ses dikkatli dinlendiğinde bende de var zaman zaman, belli bir rözenansta belirgin oluyor, kaput içerisinden geldiğini düşünüyorum, ses iyice belirginleşmeden tespit etmem imkansız ama kulağım takipte. siz çözerseniz eğer lütfen buradan bilgi verin sesin hangi bölgeden geldiği hususunda.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Kalorifer peteği yönledirmeleri takılma sesi gibi ona benzettim akü kutup başını sökün takın bir.

~OFLU(nokta)~

Yorum

İşleniyor...
          X