Zamanında çok araştırdım en iyisi diye Michelin'in en üst modeli Kış lastiklerinden aldım. Tamam lastiklerin yol tutuşu çok iyi ama çok sesli ve sert geliyor bana özellikle yaz lastiklerinden sonra... Kısacası en pahalısını alsanız bile tam tatmin etmiyor ben de araştırmalarımda Sava ve Falken'in çok iyi olduğunu gördüm fiyatları da cazip kesinlikle alınabilir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lastik Tavsiyesi
Collapse
X
-
bilgi
eagle f1 245/40/19 en düşük fiyat 1850tl 4 tanesi 7400 TL acı ama gerçek.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Continental premuim contact 6 kullanıyorum.2017//52 hafta çıkışlı bir lastik.Yaklaşık 28 bin km oldu aşınma durumu az oldukça iyi 1 yıl önceki muaynede diş derinliği 7.4 mm çıkmıştı yani 10 km önce.
artıları
-yol tutuş çok çok iyi.
-yağmur performansı çok iyi.
-sert kalkışlarda patinaj eğilimi nerdeyse sıfır ok gibi hızlanması var.( hala o şekilde )
-Yanal destekleri çok iyi.
eksileri;
-çok sert lastik dolasıyla konforsuz.33 psi de konfrlu fakat 35 e aldğınızda taş üstündesiniz.
-aşırı derecede yuvarlanma sesi cam açıkken.
özetle bir yandan iyiyken bir yandan kötü tercih alan arkadaşın aldığım yılda fiyatı 400 tl idi ingiltereden getirtmiştim.
Öncesindeki pirelli cinturato kullanmıştm astra j de inanılmaz memnundun konfor,sessizlik,yol tutuş 2015 yılıydı ama insignia için o lastik nasıl olur merak ettim açıkçası ama almadım.2013 de astra h arabamda da michelin energy saver almıştım ama bu son 3 lastikte onu 3 ncü sıraya sona koyabilirim.Hr sefer farklı markalar deneyerek en iyisini aramaya çalışıyorum.
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum