Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Koltuk Plastik Kirilma Sorunu Cözümüm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

İhtiyacı olan için, bilgilerinize...

Opel yedek parça, BMW yedek parça ve birçok araç modeline ait orijinal ve eş değer oto yedek parçalarına anında onlineyedekparca.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum

Aynı sorun bende de var, montajı zahmetli midir acaba ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Türker View Post
        Aynı sorun bende de var, montajı zahmetli midir acaba ?
        İlanı attım ama ben ürünü almadım, ancak benim de hafif çatlak. Gittiği yere kadar gitsin sonrasında değiştireceğim.

Yorum

4.5 yıldır araç bende henüz kırılma yok iz var, 4-5 senede bir değişiriz parçayı olur gider.
          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
            4.5 yıldır araç bende henüz kırılma yok iz var, 4-5 senede bir değişiriz parçayı olur gider.
            Üstad profil fotoğrafınıza göre sizin araçta 10 yılda geçse kırılma olmaz, maşallah fit görünüyorsunuz Ama bizler iri yarı ve kilolu insignia kullanıcıları olarak hafif çatlamalara, kırılmalara neden olabiliyoruzihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post

Üstad profil fotoğrafınıza göre sizin araçta 10 yılda geçse kırılma olmaz, maşallah fit görünüyorsunuz Ama bizler iri yarı ve kilolu insignia kullanıcıları olarak hafif çatlamalara, kırılmalara neden olabiliyoruzihihi
              Estağfurullah bende az değilim aslında ) ama ben arabam otururken sarsılmasın diye böyle yavaşça rahatsız etmeden oturuyorum ondandır )
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cccbilgin@gmail.com View Post
                Merhabalar ilk paylasimim benden gelsin teknik olarak. Koltuk sünger yumuşama sorunundan dolayi kirilan koltuk yan plastik parcayi yapistirip, paslanmaz malzeme kestirdim lazerden. Bir set fazladan var elimde dv 800 dvdsini emanet ayarlayana ücretsiz yollarim.
                Elinize sağlık. Sağlam ve şık duruyor. Benim de başıma geldi. Uygun zamanımda deneyebilirim.

Yorum

İşleniyor...
                X