Merhabalar ilk paylasimim benden gelsin teknik olarak. Koltuk sünger yumuşama sorunundan dolayi kirilan koltuk yan plastik parcayi yapistirip, paslanmaz malzeme kestirdim lazerden. Bir set fazladan var elimde dv 800 dvdsini emanet ayarlayana ücretsiz yollarim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Koltuk Plastik Kirilma Sorunu Cözümüm
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View PostBizde karşılık beklenerek yapılan teklifler yanıt bulmaz
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Çözüm güzel olmuş bence özellikle kilosu fazla olanlarda yada koltuğa oturma ve koltuktan kalkma şekline bağlantılı olarak buradaki parçada kırılma oluyor bu tür bir çözümle mevcut parçayı sağlamlaştırmış olmuşsunuz ama bu parça serviste makul fiyatlara yenisi ile değiştiriliyor diye hatırlıyorum bende aynı sorunu yaşamıştım ve servisten parça sipariş etmiştim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: LethalSteel View Post
Bence kullanıcıyı yanlış anladınız. Adam hem çözümünü forumda paylaşıyor, insanlara bir bilgi veriyor, ki bu o parçadan daha değerli bence, hem de bir meramını anlatıyor. Klasik bir takas yani, binlerce yıl dünyada kullanılmış bir sistem takas ya da trampa. Hem birisinin ihtiyacını gidermek istemek, kendi ihtiyacını da dile getirmek bence normal.
Siz yeni üyesiniz, forumun geleneklerini tam olarak bilmiyorsunuz.
Şu aşağıya koyacağım bağlantıyı tıklarsanız ne dediğimi daha iyi anlarsınız.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
Olabilir, ancak hep şuna inanmışımdır; yanlış anlama yoktur, yanlış anlatma vardır.
Siz yeni üyesiniz, forumun geleneklerini tam olarak bilmiyorsunuz.
Şu aşağıya koyacağım bağlantıyı tıklarsanız ne dediğimi daha iyi anlarsınız.
https://www.insigniateam.com/forum/s...-par%C3%A7alar
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostÇözüm güzel olmuş bence özellikle kilosu fazla olanlarda yada koltuğa oturma ve koltuktan kalkma şekline bağlantılı olarak buradaki parçada kırılma oluyor bu tür bir çözümle mevcut parçayı sağlamlaştırmış olmuşsunuz ama bu parça serviste makul fiyatlara yenisi ile değiştiriliyor diye hatırlıyorum bende aynı sorunu yaşamıştım ve servisten parça sipariş etmiştim
Yorum
-
Dünya dönüyor kim ne derse desin . Acilen kirilan kisiler kilo vermeli vede on koltukta belli kg sinirlari getirilmeli diyorum. Aslinda opel mühendislerini tebrik etmeli insani kilo vermeye ve yaniniza belli kg fazlasinda arkadas almamanizi tavsiye etmekte. 1000 tl gibi komik bir fiyat aldim ben , 2 yilda bin tl cok bir fiyat degil kanimca. Bu arada parcalari Bursa da sahibi olduğum firmamdaki stajerimizin kordinasyon hocamiza rezerve edildi. Barter sistemi artik geçersiz.. Dvd istegimde de ilgili konuda katilim ücreti vererek alıcağımi belirttim . Karşılıksız aşk en güzelidir ama her aşkin altinda kendimiz içinde olsa bir çıkar vardir.
Yorum
-
Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Bence Insignia'nın en kötü parça kullandığı yerlerden biri de burası. Çok el altında bir yer ve çok sert ve kalitesiz bir plastik kullanılmış bir tık iyisi 3-5 sent daha pahalı sadece ama onun hesabını bile yapıyorlar maalesef.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: LethalSteel View Post
Ben henüz insignia sahibi olamadım. Adayım sahip olmaya inş baktığım araçlarda genelde o pleksi parça kırık ya da çatlak oluyor. Aldığım araçta o parça kırık olursa değişirim diye düşündüm, ancak yine kırılabilir diye altına sert bir parça ile destek yapabilirim diye düşünmüştüm. Acaba serviste ne zaman ne kadar fiyata satın aldınız o parçayı?"insanlar arasında, insanlardan bir insan olmak"
Yorum
Yorum