Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rodaj ve motor açma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Rodaj ve motor açma

Arkadaşlar bugün bayiden sıfır 2.0 cdti insignia aldım fakat rojad ve motor açma konusunda bilgi sahibi değilim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Bu konuda 2 görüş var ve ikisi de ciddi biçimde destekleniyor. Birincisi eski usül rodaj yapılmalı diyor, ikincisi araçların artık daha hassas üretildiğini ve rodaja gerek duyulmadığını savunuyor. Kendi mantığıma göre makine parçalarının birbirine alışması için onlara biraz zaman tanınmalı. Sonuçta çamaşır makinesinden bahsetmiyoruz, araçlarımıza canımızı emanet ediyoruz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Genel olarak otomabil teknolojisi 2000 yılından önce üretilenler ve sonrasında üretilenler diye de bakılabiliyor yeni teknoloji ile motor ekipmanları neredeyse "0" hata ile üretiliyor ve bu kapsamda rodaj 3-5 bin km yavaş gitmek kavramı ortadan kalkmıştır ama içinizde uhte kalmasın 300-500 km rodaj mantığında kullanın içiniz rahat etsin ben şahsen "0" araç aldığımda rodaj pek önemsemiyorum bu sebepten dolayıda hiç bir aracımda sorun yaşamadım Rodaj yapmadım diye.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
      X