herkeze merhabalar aracimi yeni satin aldim sizden silecek ve far tavsiyesi rica edecem uzerindeki farlar cok yetersiz geldi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2015 insignia business far ve silecek yardim
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: batuhan05 View Postherkeze merhabalar aracimi yeni satin aldim sizden silecek ve far tavsiyesi rica edecem uzerindeki farlar cok yetersiz geldi
Yorum
-
Öncelikle hoş geldiniz.
Insignia farlarından şikayetçiyseniz sanırım aracınızda halojen farlar var. Kesme-delme-biçme yapmadan en basit çözüm LED ampul takmak. Bu uygulamadan memnun olan da var memnun olmayan da. Deneyerek karar vermelisiniz.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View PostÖncelikle hoş geldiniz.
Insignia farlarından şikayetçiyseniz sanırım aracınızda halojen farlar var. Kesme-delme-biçme yapmadan en basit çözüm LED ampul takmak. Bu uygulamadan memnun olan da var memnun olmayan da. Deneyerek karar vermelisiniz.
niz
Yorum
-
LED ampuller ile bir tecrübem yok. Kullananlar yazarsa daha iyi olur. Sileceklerde ise Bosch Aerotwin öneriliyor ama ben hiç kullanmadım. Açık otoparkım olduğu için ne alırsam alayım ömrü 6 ay oluyor
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum