Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şerit takip yardimcisi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Şerit takip yardimcisi

öncelikle herkese merhaba
    2015 insignia aracım var araçta şerit takip yardımcısı var şerit ihlali yapınca sadece ses olarak uyarı veriyor. Direksiyona müdahale edip şeride aracı geri almıyor. Araçta yazılımla veya ek bir malzeme ile aracın direksiyona müdahale etmesini saglayabilirmiyiz. Birde park yardımcısı var sadece tarif ediyor direksiyona müdahale edebilirse yazilim ile otomatik park yapabilir mi. Yorumlariniz için şimdiden teşekkür ederim.

Insignia A’da şerit takip uyarısı bulunur. Aracı şeritte tutmaz. Insignia B’deki (Insignia Grand Sport) şerit takip asistanı belli koşullar altında kısa süreli direksiyona müdahale ederek şeritte kalmanızı sağlar.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
    2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Bir ekleme yapayım, kısa süreli değil , siz direksiyonu tutana kadar araç şeritte kalıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ismail64 View Post
        öncelikle herkese merhaba
        2015 insignia aracım var araçta şerit takip yardımcısı var şerit ihlali yapınca sadece ses olarak uyarı veriyor. Direksiyona müdahale edip şeride aracı geri almıyor. Araçta yazılımla veya ek bir malzeme ile aracın direksiyona müdahale etmesini saglayabilirmiyiz. Birde park yardımcısı var sadece tarif ediyor direksiyona müdahale edebilirse yazilim ile otomatik park yapabilir mi. Yorumlariniz için şimdiden teşekkür ederim.
        Tabii olur da bu yazılımı Opel'den başkası yapabilir mi bilmiyorum.Siz en iyisi bir gs ekselans alın, ptp li ve park&go paketli olsun.

Yorum

Arkadaşlar youtube da gördüm bir arkadaş golf midline arabaya adaptif ve şerit takip asistanı eklemiş bu özellikler highline da yokken. Benim araçta opsiyonlar var ama serite aracı geri almıyor bunu yapmak istiyorum sizlerden değerli bilgilerinizi bekliyorum saygılarımla..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ismail64 View Post
            Arkadaşlar youtube da gördüm bir arkadaş golf midline arabaya adaptif ve şerit takip asistanı eklemiş bu özellikler highline da yokken. Benim araçta opsiyonlar var ama serite aracı geri almıyor bunu yapmak istiyorum sizlerden değerli bilgilerinizi bekliyorum saygılarımla..
            İmkansız değil lakin çok ama çok zor aynı araca sahibim. Deneyin ama olmaz diye düşünüyorum.
            Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırmısınız.

Yorum

Olmaz, boşa uğraşmayın, Opel bu konuda çok ketum.

Yorum

İşleniyor...
              X