Merhaba abiler 2011 insignia 16t aracım bazen çok güzel cekiyor bazende ölü gibi isteksiz gecenlerde motor ağrıza ışığı yandı neden bilmiyorum ama kutup başını söktüm sildi araba bir farklı gitdi mükemmeldi cekişi bir gün sonra tekrar ölü gibi az önce eski kasa honda ya yetişemedim servise götürücem ama önden bilgi almak istedim abilerimden başına gelen veya bir fikri olan varsa beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim yanlış bir yere konuyu acdıysamda özür dilerim ????
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Performans düşüklüğü
Collapse
X
-
Geçmiş olsun, anlık ya da süreli olarak turbonun devreden çıkması söz konusu gibi, sürüş sırasında güç kaybını iki kez yaşamıştım.. 1. Turbo selenoid valfine giden ince bir hava hortumunda kaçak vardı, valf değişti düzeldi.. 2. Valf değişip araç normal çekişine dönünce LPG ayarı boşa düştü ve ben bunu far edip LPG ayarını güncelletene kadar yolda 5. Viteste dip gaz yaptığımda araç güçten düşüyor, stop edip tekrar yürüyünce düzeliyordu..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Vyslkk View PostValfde sorun var sanırım meşhur gulu gulu sesi geliyor düşük vitesde ve düşük devirlerde bu sorun olmadan önce hiç dip gaz yapmama gerek kalmadan çok iyi gidiyordu artık tip gaz yapsamda gitmiyor bazen
Yorum
Yorum