Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignialarda Araç İçine Su Alma Sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignialarda Araç İçine Su Alma Sorunu

Opel Yetkilileri Bu Sorunun Kendilerinden Kaynaklandığını Söyleyip Aracın Su Sorununu Ücretsiz Hallediyorlar. Benim Araç Bagajda Stepnenin Olduğu Yere Su Alıyordu. Kampanya Kapsamında Ücretsiz Yapıyorlar. Bilginiz Olsun Normalde de Ortalama 2.500 Liralık Masrafmış.
    Böyle Bir Sorununuz Varsa Mutlaka Yetkili Servise Gidip Ücretsiz Hallettirin.

Orjinal yazı sahibi: İbrahim Metehan BAŞAK View Post
    Opel Yetkilileri Bu Sorunun Kendilerinden Kaynaklandığını Söyleyip Aracın Su Sorununu Ücretsiz Hallediyorlar. Benim Araç Bagajda Stepnenin Olduğu Yere Su Alıyordu. Kampanya Kapsamında Ücretsiz Yapıyorlar. Bilginiz Olsun Normalde de Ortalama 2.500 Liralık Masrafmış.
    Böyle Bir Sorununuz Varsa Mutlaka Yetkili Servise Gidip Ücretsiz Hallettirin.
    Merhaba,

Öncelikle merak ettiğim bu bir kronik sorun mu? Bir de belirli bir üretim yılındaki modellerde mi var, yoksa her modelde mi var?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: LethalSteel View Post

Merhaba,
      Öncelikle merak ettiğim bu bir kronik sorun mu? Bir de belirli bir üretim yılındaki modellerde mi var, yoksa her modelde mi var?
      Tabii , böyle başlık atılırsa böyle soru gelir, kronik mi?
      Hayır, yok öyle bir şey, benim altımdaki 7.nci insignia , hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım.
      Arkadaşın arabası bildiğim kadar sport taurer, sitede daha önce sport taurer kullanmış , hatta
      el'an kullanan arkadaşlarımız var ve hiçbirinden bu tarz şikayet işitmedik. Münferit bir olayı
      hemen genelleyip 'kronikleştirmek' gibi bir sorunumuz var , nedendir bilmem. VW kullanıcıları
      kronik sorunu olduğunu dünya alemin bildiği DSG şanzımana toz kondurmazlarken opelciler
      her derdi 'kronik' gibi gündem yapıyorlar ve ben bunun sebebini hiç anlayabilmiş değilim

Yorum

Aracımda lpg vardı. Söktürdüm. Stepnenin olduğu yerde idi lpg tankı. Ordan aracın alt kısmına doğru 3 delik açılmıştı. Lpg sökülmesi sonrası ordaki deliklere üstten küçük demir levha silikonlanarak ve vida atılarak kapatıldı. Su sızsa ordan çok rahat gelirdi. Olmadı zaten. Bu da benim 2.insignia aracım. Su sızma olayı da bence tamamen sadece o aracın başına gelen nadir görülen bir olay. Bu ilerde sorun olmayacağı anlamına gelmez tabi ancak kronik mi, hayır kesinlikle değil..
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post

Tabii , böyle başlık atılırsa böyle soru gelir, kronik mi?
          Hayır, yok öyle bir şey, benim altımdaki 7.nci insignia , hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım.
          Arkadaşın arabası bildiğim kadar sport taurer, sitede daha önce sport taurer kullanmış , hatta
          el'an kullanan arkadaşlarımız var ve hiçbirinden bu tarz şikayet işitmedik. Münferit bir olayı
          hemen genelleyip 'kronikleştirmek' gibi bir sorunumuz var , nedendir bilmem. VW kullanıcıları
          kronik sorunu olduğunu dünya alemin bildiği DSG şanzımana toz kondurmazlarken opelciler
          her derdi 'kronik' gibi gündem yapıyorlar ve ben bunun sebebini hiç anlayabilmiş değilim
          Ben zaten önyargılı yaklaşmadım. Insignia sahibi olmak istiyorum. Aldığım aracı severek alırım, 5 yıla kadar da kullanırım. Bilmediğim bir marka olduğu için, bilgi sahibi olmak sebebiyle o şekilde sordum. Sonuçta bu araçla ilgili atan tutan çok, bunun da farkındayım. Sıfır araçlarda da bazı ‘kronik’ sorunlar olabiliyor. Amacım markayı kötülemek değildi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: LethalSteel View Post

Ben zaten önyargılı yaklaşmadım. Insignia sahibi olmak istiyorum. Aldığım aracı severek alırım, 5 yıla kadar da kullanırım. Bilmediğim bir marka olduğu için, bilgi sahibi olmak sebebiyle o şekilde sordum. Sonuçta bu araçla ilgili atan tutan çok, bunun da farkındayım. Sıfır araçlarda da bazı ‘kronik’ sorunlar olabiliyor. Amacım markayı kötülemek değildi.
            Selamlar.Şaman abi olayı güzelce özetlemiş aslında. Sizinde dediğiniz gibi bu araçlar hakkında atıp duran çok kişi var ve hatta facebookta ki gruplarda bile insignia kullanmamış mevcut aracı vw ve honda olanlar var. nasıl kötülüyorlar bi bilseniz. demekki birilerine cidden rahatsızlık veriyoruz haha
            aracım neredeyse iki sene olacak ve aldığımdan beri sadece bakımını yaptırıyorum ve şükür sıkıntısız biniyorum. Allah gönlünüze göre araç versin.

Yorum

2011 model ST sahibiyim , çok şükür bahsi geçen şekilde su alma vb sorunum olmadı. Lastik-fitil-conta gibi aksamlarda güneşten ya da kullanımdan kaynaklı eskimeden ötürü belki su almıştır. Bilindiği gibi su iğne deliğinden bile akar geçer , hiç umulmadık bir yerden kusur çıkar. Tavan rayları altında su olukları var belki onlar tıkanmıştır. Çelik tel gibi birşeyle temilzlenmesini öneririm. Benm aracımdada toz vs den dolayı oluk tıkanmış ve tavan lambasında bir mikta su almıştı. Temizleme sonrasında tekrar etmedi .

Yorum

Daha önce başka forumda bir kullanıcı Insignia'sının bagaj bölümüne su aldığından ve kaynağını bulamadağından bahsetmişti ve yardım istemişti. Böyle bir sorun yaşayan daha önce olmadığı için forumdakiler de şaşırmıştı. Daha sonra anlaşıldı ki sağ arka çamurluğu arkadaş sanayi de boyatmış, arka farı da çıkarmışlar boyarken, takarken contası ya da fitilini takmayı unutmuşlar. Yetkili serviste bu contayı satın alıp taktırarak sorunu çözmüştü.

Yorum

Arkadaşlar Sorun Kronik Değil Elbette. Benim Araçta Herhangi Bir Darbe de Söz Konusu Değil. Marka Kötülesem Binmem Zaten İnsigniaya Aksine Çok Beğeniyorum. Daha Önce Volvo S40'a Biniyordum Onda da Sunrooftan Su Alma Sorunu Yaşamıştım. Yani Bu Markaların Kronik Sorunu Değil Sunroof Özelliğinin Belli Bir Seneden Sonra Sorunu Olabiliyor. Doğal Bir Durum. Tamamen Lastiklerle Contalarla Filan Alakalı Bir Durum Benim ki. Aslında Anlatmak İstediğim Kroniklik Değil. Bizim Araçtaki Sorun Gibi Bi Durumla Karşılaşan Varsa 2500 Lira Masraf Yapmadan Serviste Ücretsiz Halletirebilirsiniz Demek İstedim. Servis Masrafı 2500 Lira Çünkü.

Yorum

Bagaja su alma sorununu 2012 astra da yaşamıştım, onun sebebi ise dış fren lambası kaynaklı idi. İnsignia da ise böyle bir sorun duymamıştım.

Yorum

İşleniyor...
                    X