Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel insignia Hata kod ögrenme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel insignia Hata kod ögrenme

Merhaba arkadaslar,
    dün arabamda ekranda aracinizi en kisa sürede servise götürün yazisi cikti. bende bu uyariyi sildim. Dün bir daha cikmadi. Bu sabah ilk calistirmamda ayni yazi cikti, bunun nedeninin kizdirma bujisi oldugunu düsünüyürum ilk calistirma ile ortaya ciktigi icin. Bu arada Tech2 cihazina baglamadan herhangi bir sekilde ariza kod ögrenme sansimiz varmidir acaba tam arizayi bulup müdahele edebilmek icin. Burada ariza kodunu örenmek bile 50 eurdan basliyor.

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Basit bir obd cihazı ve cep tel.nuna kuracağınız torque yazılımı gibi bir yazılımla bu işi halledebilirsiniz.
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

En sonunda öğrendim, zaten anlamıştım ilk çalışmada hafif zorlanmaya başlamıştı kızdırma bujisiymiş, bujileri ölçü cihazı ile ölçtüm bir tanesi arızalı çıktı bende 4 adet bosch aldım değiştireyim diye. söktüm bujiyi fakat aldığım bujilerle hiç alakası yok bende geri götürdüm iyade ettim . aldığım servis şase numarasından doğru bujiyi buldu 108 Euro . Şok oldum, ilk önce 4 tanesi sandım gene çok pahalı geldi adam 1 tanesi diyince dedim altınmı bu internetten baktım fiyat yaklaşık? bizim opelde toplam 4 fakat 2 farklı ısıtma buji varmış bendekide en pahalı patlayanı. Servise götürdüm 400 Euro dedi hepsinin değişimine (sanırım hepsi) bende tek aldım, sökmesi çok kolay oldu kendim değiştirdim hata kodunu da sildim . Bakalım yarına motor soğuyunca durumu öğreneceğiz hata kodu düşmez ise yırttık

Opel Insignia 2013 -2.0 CDTI 160 Hp-Direksiyon ve Koltuk ısıtma -Far Yıkama , NAVI-900

Yorum

İşleniyor...
      X