Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Disk ve Balata Önerisi 2012 2.0 cdti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Disk ve Balata Önerisi 2012 2.0 cdti

Merhaba,
    disklerim bitmişti gittik dlephi taktık , taktığım günden beri 120 ve üstünde frene basınca titreme yapıyor, sorduğumda olabiir torna yapalım dediler, iki kere torna yedi daha kötü oldu
    eski arabamdada aynısı olmuştu ama bir tornadan sonra düzelmişti

şimdi ben bu diskleri değişicem,
    ne marka taksam sorum yaşamam varmı tecrübe etmiş arkadaşlar,

trw, fredo, textar bunlardan birini düşünüyorum

Orjinal yazı sahibi: ulucans View Post
    Merhaba,
    disklerim bitmişti gittik dlephi taktık , taktığım günden beri 120 ve üstünde frene basınca titreme yapıyor, sorduğumda olabiir torna yapalım dediler, iki kere torna yedi daha kötü oldu

Geçen yıl önleri, bu yıl arkaları Delphi ile değiştirdim.Hem balata hem disk aynı marka.
    Ancak fren anında cızırtı yapıyor. Bir iki kez yaptırdığım yere baktırdım geçici giderse de halen cızırdıyor.
    Dolayısı ile Delphi memnun etmedi.
    Bir ara tekrar baktırmam gerekecek.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BirFani View Post

Geçen yıl önleri, bu yıl arkaları Delphi ile değiştirdim.Hem balata hem disk aynı marka.
      Ancak fren anında cızırtı yapıyor. Bir iki kez yaptırdığım yere baktırdım geçici giderse de halen cızırdıyor.
      Dolayısı ile Delphi memnun etmedi.
      Bir ara tekrar baktırmam gerekecek.
      delphi sorunlu eski aracımda opeldi ondada aynı sorunu yaptı, şuankiler ilk takıldıktan bi süre sonra ötemeye başladı tornadan sonra düzeldi ötmesi lakin ara ara dur kalkta ses yapıyor gene,
      serviste orjinali 1600 tl çifti,
      yan sanayisi 600 gibi

yan sanayie ne takıosunuz diye sordumda marka vermedi tedarikçi gönderio dedi ,

trw ye baktım şuan piyasada yok feredo var ama oda aynı sorunu yaparmı emin olamıyorum,

Yorum

Ferodo TRW'nin sahibi, ikisi aynı firmanın ürünü. Bilginize.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulucans View Post
          Merhaba,

jant ebatınız nedir?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seloselo View Post

jant ebatınız nedir?
            merhaba jantlar 18inç

Yorum

Eşimin astrası var. Geçen ay onun disk ve balatayı değiştirdim. Trw gereksiz pahalı ve hem ustam hem de satan kişi önermedi pahalı olmasına rağmen. Ferodo önerdiler. Şimdilik bir sıkıntı yok. Ses sürtme mevcut değil. Fren mesafesi iyi eskisine göre. Ben memnun kaldım astra için.

Yorum

Ben de 3 ay önce ön disk ve frenleri değiştirdim. Diskler magneti marelli (opar üretimi) , balataları ise delphi takıldı. İşçilik dahil 550TL ödedim. Disklerle ilgili titreme ya da herhangi bir sorun hissetmedim fakat balatalar özellikle durmaya yakın ses yapıyor. Aracım 2015 cosmo. Disklerin fiyat/kalite oranından memnun kaldım.

Yorum

İşleniyor...
                X