Evet Çankaya / G.O.P'da oturduğumdan buralarda çok yokuş inip çıkıyorum ama genede anormal bir tüketim. Hangi servise götürmemi önerirsiniz ? Opal, Opis ?
bu ne ya böyle, bu kadar yakarmı bu araç, bi yerlerde bi yanlışlık var gibi duruyor.... deponuz boş iken 100 liralık benzin alın kmyi sıfırlayın ve yakıt bitene kadar kullanın, kaç km yaptığına bakarak bide o şekilde bi hesap yakın derim...
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
buradada paylaştım düsük hız ve kısa mesafe yakıt tüketimini arttırır buradaki fotolara bakıp birazda olsa rahatlaya bilirsin
yok yok dur kalkta arabalarımız aşırı yakıyor, 1. ve 2. vitesi çok kullanmak çok yaktırıyor, ortalama hızından da belli, 1. ve 2. vites kullanmışsın kardeşim, bir de yokuş ise tüketim değeri çok normal, 3. ve 4. vitesi kullanmaya başladığın zaman 10-11 lt civarına düştüğünü göreceksin, hele de göstergeyi yeni sıfırladıysan... çok normal bir değer... ben de sakin kullanmıştım, izmir şehir trafiğine girdim, girmeden önce sıfırlamıştım ortalama tüketimi, sonra bir baktım ki 22 lt/100 km diyor sonra çeşme otobanına çıktım ortalama tüketim tak 8.2/100 km'ye düştü... sorun yok yani
Ama ben mecbur aracı hep bu şekilde kullanacağım. Servise götüreceğim, sorun yoksa LPG taktırarak biraz rahatlamak istiyorum ...
Yağlama sistemli LPG'den memnunmusunuz ?
Saygılarımla ...
valla kardeşim en son bütün eksiklerini giderdik, şu anda sistemden gayet memnunuz kardeşim, tavsiye ederim tabii ki, fakat yağlama sistemini devire göre yağlama yapan sistemden taktırmanızı kesinlikle tavsiye ederim... benim bildiğim bu sistem Emer (bizim marka) ve Prins'de mevcut... zannedersem landirenzo yağlama sistemi var fakat o standart yağlama yapıyor, devire yönelik değil yani... gayet uygun yakıt tüketimi var, yaklaşık 10 litre şehiriçi şehirlerarası karışık yakıyor, bu da 25 kuruş/km eder
bizim sistem 2500 tl civarı, prins de 3500 tl civarı kardeşim, ama zannedersem turbo için prins turbo kitli var, Onno usta filan bu sistemi önermişti, fakat bizde de bir sorun yok kardeşim. Bizdeki de simit, fakat stepnemiz inceydi, 40 lt hafif şişik durdu... ama çok sıkıntı yok, inşallah sizin stepne normal boydur...
bizim sistem 2500 tl civarı, prins de 3500 tl civarı kardeşim, ama zannedersem turbo için prins turbo kitli var, Onno usta filan bu sistemi önermişti, fakat bizde de bir sorun yok kardeşim. Bizdeki de simit, fakat stepnemiz inceydi, 40 lt hafif şişik durdu... ama çok sıkıntı yok, inşallah sizin stepne normal boydur...
Peki arkadan şiddetli bir çarpma sırasında stepnedeki LPG'nin sıkışırak patlama riski varmıdır ?
Lpg Tankları Benzin tanklarından daha dayanaıklı dır ama bu şu demek değildir %100 sorun çıkmayacak değil
Sizin araç sürüşünüz şehir içinde bu kadar yüksek çıkması normal değil bende 180 km lik yolda ortalama 16.1 gördüm ama 4 vites %90 redline yakın geldim ve ortalama çoştu
Siz soğuk motorla dik rampa çıkıyor olabilirmisiniz ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum