Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fakir Karışım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fakir Karışım

Arkadaşlar merhaba, konuyu forumda aradım ama sorunumla ilgili bir şey bulamadığım için yeni konu açtım. Aracım 1.4t makyajlı kasa. Hem benzinde hem de lpgde fakir karışım hatası veriyor. Anladığım kadarıyla motora bir yerden hava giriyor. Oksijen sensörünü değiştirdim, katalizörü, valfi kontrol ettirdim bir sorun yok. Çanakkale'deyim, hiçbir usta çözüm bulamadı. Ne yapmam gerekir, başka hangi parçaları kontrol ettirmem gerekir? Ya da tavsiye edebileceğiniz yakınlarda bir usta var mı?

Hoşgeldiniz, önce tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz.

Umut Hoca 'nın Çanakkale'de tanıdığı vardır, görünce yardımcı olabilir belki.
    InsigniaTEAM

Yorum

hoşgeldiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yusuf Kaya View Post
        Arkadaşlar merhaba, konuyu forumda aradım ama sorunumla ilgili bir şey bulamadığım için yeni konu açtım. Aracım 1.4t makyajlı kasa. Hem benzinde hem de lpgde fakir karışım hatası veriyor. Anladığım kadarıyla motora bir yerden hava giriyor. Oksijen sensörünü değiştirdim, katalizörü, valfi kontrol ettirdim bir sorun yok. Çanakkale'deyim, hiçbir usta çözüm bulamadı. Ne yapmam gerekir, başka hangi parçaları kontrol ettirmem gerekir? Ya da tavsiye edebileceğiniz yakınlarda bir usta var mı?
        Bana özelden cebinizi atarsanız yardımcı olmaya çalışayım

Yorum

İşleniyor...
        X