Arkadaşlar merhaba, konuyu forumda aradım ama sorunumla ilgili bir şey bulamadığım için yeni konu açtım. Aracım 1.4t makyajlı kasa. Hem benzinde hem de lpgde fakir karışım hatası veriyor. Anladığım kadarıyla motora bir yerden hava giriyor. Oksijen sensörünü değiştirdim, katalizörü, valfi kontrol ettirdim bir sorun yok. Çanakkale'deyim, hiçbir usta çözüm bulamadı. Ne yapmam gerekir, başka hangi parçaları kontrol ettirmem gerekir? Ya da tavsiye edebileceğiniz yakınlarda bir usta var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Fakir Karışım
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Yusuf Kaya View PostArkadaşlar merhaba, konuyu forumda aradım ama sorunumla ilgili bir şey bulamadığım için yeni konu açtım. Aracım 1.4t makyajlı kasa. Hem benzinde hem de lpgde fakir karışım hatası veriyor. Anladığım kadarıyla motora bir yerden hava giriyor. Oksijen sensörünü değiştirdim, katalizörü, valfi kontrol ettirdim bir sorun yok. Çanakkale'deyim, hiçbir usta çözüm bulamadı. Ne yapmam gerekir, başka hangi parçaları kontrol ettirmem gerekir? Ya da tavsiye edebileceğiniz yakınlarda bir usta var mı?
Yorum
Yorum